Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Fredag - veckans bästing

Av Inger - 15 februari 2008 19:30

Äntligen fredag...

Oj vad veckorna går fort... egentligen är det bara måndagar och fredagar...

Det känns så skönt med hela helgen framför sig och sen går den också lika fort som veckorna...

Det bästa är att kunna vara uppe så länge man vill utan att känna att man måste lägga sig för att komma upp nästa dag...

Ikväll blir det På spåret och sen får vi se vad det bjuds på i burken, måste väl kolla vem som blir utröstad i Lets Dance, men sen är det helt öppet...

Jag gillar också att lyssna på radion när jag sitter vid datorn eller pysslar med något annat...Karlavagnen har intressanta ämnen ibland och det är underhållande att lyssna på människors livsöden...

Det verkar bli varmt och skönt på söndagen så då blir det nog en premiärpromenad med Oscar och vagnen... får fortfarande gratulationer för att jag blivit mormor... helt fantastiskt vad ett sånt litet knyte kan åstadkomma men vi är inte så bortskämda med att berikas med så många nykomlingar i "byn" så alla tycker att det är så roligt... det har förresten anlänt en till liten pojke till vår by så nu är de redan två stycken... jättekul!


Vår fyrbenta familjemedlem, Saga.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 20 maj 20:51

      vi firade förskolans dag ... i torsdags ... månadens kyligaste dag ... mössor och jackor på ... men vi fixade att springa Bamseloppet ...   i fredags var värmen här igen ... smörgåstårta vid sjön ... en härlig kväll ... ...

Av Inger - Onsdag 16 maj 21:23

  nu blommar snart äppelträden ...           ljuvliga maj ... vi har haft 25 grader under veckan ... och badtemperaturer på över 20 grader ... men ikväll blåste det upp ... så nu har det sjunkit till 15 grader ...   det höga ...

Av Inger - Tisdag 15 maj 21:11

  sommaren fortsätter den här veckan också ... säkert 25 grader varmt idag ... det doftar av häggen ... gräset klippt idag ... sått i en pallkrage ... efter två dagar ... tittar spenaten upp ... alldeles ljuvliga kvällar ... till st...

Av Inger - Fredag 11 maj 23:09

  den här veckan ... pratar vi bara vatten, vatten och vatten ... stiger älven ... sjunker vattennivån ... är det dags att valla ... inget regn va ...   vi har haft så härligt väder ... solsken, över 20 grader ... och en bred och ...

Av Inger - Söndag 6 maj 21:12

  en kylslagen sista april ... vi tog en biltur ... runt om i kommunen ... få brasor igång ... här hemma var brasan tänd ... när vi kom tillbaka ... det vällde ut folk från kyrkan ... att lyssna på manskören ... är en stark traditio...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se