Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Fredag - veckans bästing

Av Inger - 15 februari 2008 19:30

Äntligen fredag...

Oj vad veckorna går fort... egentligen är det bara måndagar och fredagar...

Det känns så skönt med hela helgen framför sig och sen går den också lika fort som veckorna...

Det bästa är att kunna vara uppe så länge man vill utan att känna att man måste lägga sig för att komma upp nästa dag...

Ikväll blir det På spåret och sen får vi se vad det bjuds på i burken, måste väl kolla vem som blir utröstad i Lets Dance, men sen är det helt öppet...

Jag gillar också att lyssna på radion när jag sitter vid datorn eller pysslar med något annat...Karlavagnen har intressanta ämnen ibland och det är underhållande att lyssna på människors livsöden...

Det verkar bli varmt och skönt på söndagen så då blir det nog en premiärpromenad med Oscar och vagnen... får fortfarande gratulationer för att jag blivit mormor... helt fantastiskt vad ett sånt litet knyte kan åstadkomma men vi är inte så bortskämda med att berikas med så många nykomlingar i "byn" så alla tycker att det är så roligt... det har förresten anlänt en till liten pojke till vår by så nu är de redan två stycken... jättekul!


Vår fyrbenta familjemedlem, Saga.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Av Inger - Måndag 29 okt 20:21

  tidig fredag ... drog till Vansbro ... för lite shopping ... blev bara nödvändiga saker ... till kylskåpet ... handlar det mesta här hemma ... men ibland behöver jag lite andra varor ... som inte finns i vår lilla affär ...   va...

Av Inger - Lördag 27 okt 16:06

  vinterns första snöflingor singlar ner ... det blåser kyligt ... se sista vinterdäcken på ... vi har plockat in ... och stängt vid stugan ... blåste isigt kallt ... när vi var där på fm ... talgoxarna samlas kring solrosorna ... s...

Av Inger - Måndag 22 okt 20:20

  brrr ... det börjar bli kyligt ... snövarning till helgen ... vinterdäcken på ... snöskyffeln fram ... ingen återvändo ...   sista kvällen vid stugan ... i fredags ... mannen eldade på em ... vi hämtade pizza ... som vi avnj...

Av Inger - Onsdag 17 okt 20:45

  det härliga vädret ... fortsatte förra veckan ... den här veckan ... har vi mera höstlikt väder ... grått, mulet och kyligare ...   trädgårdsarbetet är över ... för den här säsongen ... vi myser inne på kvällarna ... tänder ljus...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se