Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Fredag - veckans bästing

Av Inger - 15 februari 2008 19:30

Äntligen fredag...

Oj vad veckorna går fort... egentligen är det bara måndagar och fredagar...

Det känns så skönt med hela helgen framför sig och sen går den också lika fort som veckorna...

Det bästa är att kunna vara uppe så länge man vill utan att känna att man måste lägga sig för att komma upp nästa dag...

Ikväll blir det På spåret och sen får vi se vad det bjuds på i burken, måste väl kolla vem som blir utröstad i Lets Dance, men sen är det helt öppet...

Jag gillar också att lyssna på radion när jag sitter vid datorn eller pysslar med något annat...Karlavagnen har intressanta ämnen ibland och det är underhållande att lyssna på människors livsöden...

Det verkar bli varmt och skönt på söndagen så då blir det nog en premiärpromenad med Oscar och vagnen... får fortfarande gratulationer för att jag blivit mormor... helt fantastiskt vad ett sånt litet knyte kan åstadkomma men vi är inte så bortskämda med att berikas med så många nykomlingar i "byn" så alla tycker att det är så roligt... det har förresten anlänt en till liten pojke till vår by så nu är de redan två stycken... jättekul!


Vår fyrbenta familjemedlem, Saga.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Av Inger - Tisdag 24 juli 23:53

  en supervarm sommar ... vi njuter, svettas och gör ingenting ... för det gör man inte i den här värmen ... vi har haft runt 30 grader hela veckan ... gör ett litet ryck ... på morgonen ... med nåt litet projekt ... efter kl 10 orkar...

Av Inger - Måndag 16 juli 23:24

  idag har haft mer än 30 grader ... 25 grader i sjön ... och 23 i älven ... inte en droppe regn ... så långt ögat kan se ... skogsbränder, torka och vattenbrist ... är tyvärr baksidan ... av den här härliga värmen ...   vi börjad...

Av Inger - Söndag 8 juli 21:43

  det blev semester till slut ... efter en lååååång vecka ... superväder ... färre och färre barn ... vattenlek ... söka skugga på eftermiddagarna ... men torsdag middag ... stämplade jag ut ... årets bästa dag ... vansbrosimnings...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se