Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

BWO- en vinnare

Av Inger - 23 februari 2008 22:13

Härlig vårvinterdag... solsken och fina bilder från Falun... blev sugen på att ta en tur på skidor... men vi har för lite snö... kul med Orsa-tjejen Anna i skidspåret... kom i bakvattnet av Kalla i tour-de-ski men visade i dag vilken klass hon besitter... gjorde en tur till stugan... stormen hade visat sig där, två ganska stora grenar hade blåst ner bredvid friggeboden... kollade läget i Haga och allt var ok, inga möss men nya knoppar i blommorna... perfekt temperatur för blommande blommor, ca 10 gr...

Lagade Orientalisk kasslergryta till hela gänget... helt ok och lättlagat... hade besök av barnens kusin och hans dotter... vad stor hon hade blivit... om man jämför med Oscar... han hälsade på mormor idag också men sov mest... besök av dotter nr 2 på kvällen... spelade lite mas innan melodifestivalen... några låtar var helt ok tycker jag men BWO:s låt blir en hit även om den inte går till stora finalen tror jag... Bard är ju dessutom en riktig färgklick eller hur?

Ska gå in och kolla på kommisarie Lynley, tror jag... gillar engelska deckare... lugnt tempo och inget skjutande...


            

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Tisdag 11 dec 20:45

  vintern är här ... semestern närmar sig ... 16 dagars ledighet ... hur underbart är det ... nästan alla klappar färdiga ... inte så många i år ... finns redan så mycket ... i alla stugor ...   det har snöat ... så nu har vi et...

Av Inger - Måndag 3 dec 20:52

      min amaryllis har redan slagit ut ... en lite annorlunda färg ... ljusstakar och stjärnor ... har lyst upp i vintermörkret ... ett tag nu ... vi har haft milt ett tag ... men då blir det så mörkt ... knappt dagsljus på hel...

Av Inger - Tisdag 27 nov 19:44


  sista veckan av november ... kylan har hållit i sig ett tag ... - 12, 13 grader ... när vi vaknar ... sjöarna har fryst till ... blankis på Nåsen ... inte mycket att göra utomhus ... men lite luft måste vi tanka ... vi julpysslar ...

Av Inger - Tisdag 20 nov 21:04

  November rullar på ... lite kyligare ute ... några minusgrader ... solen visade sig på em ... annars är det väldigt gråmulet ...   pepparkaksbak ... med Molly och Hampus ... medan brorsan spelade innebandy ... och ett besök i tr...

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se