Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

BWO- en vinnare

Av Inger - 23 februari 2008 22:13

Härlig vårvinterdag... solsken och fina bilder från Falun... blev sugen på att ta en tur på skidor... men vi har för lite snö... kul med Orsa-tjejen Anna i skidspåret... kom i bakvattnet av Kalla i tour-de-ski men visade i dag vilken klass hon besitter... gjorde en tur till stugan... stormen hade visat sig där, två ganska stora grenar hade blåst ner bredvid friggeboden... kollade läget i Haga och allt var ok, inga möss men nya knoppar i blommorna... perfekt temperatur för blommande blommor, ca 10 gr...

Lagade Orientalisk kasslergryta till hela gänget... helt ok och lättlagat... hade besök av barnens kusin och hans dotter... vad stor hon hade blivit... om man jämför med Oscar... han hälsade på mormor idag också men sov mest... besök av dotter nr 2 på kvällen... spelade lite mas innan melodifestivalen... några låtar var helt ok tycker jag men BWO:s låt blir en hit även om den inte går till stora finalen tror jag... Bard är ju dessutom en riktig färgklick eller hur?

Ska gå in och kolla på kommisarie Lynley, tror jag... gillar engelska deckare... lugnt tempo och inget skjutande...


            

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se