Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

BWO- en vinnare

Av Inger - 23 februari 2008 22:13

Härlig vårvinterdag... solsken och fina bilder från Falun... blev sugen på att ta en tur på skidor... men vi har för lite snö... kul med Orsa-tjejen Anna i skidspåret... kom i bakvattnet av Kalla i tour-de-ski men visade i dag vilken klass hon besitter... gjorde en tur till stugan... stormen hade visat sig där, två ganska stora grenar hade blåst ner bredvid friggeboden... kollade läget i Haga och allt var ok, inga möss men nya knoppar i blommorna... perfekt temperatur för blommande blommor, ca 10 gr...

Lagade Orientalisk kasslergryta till hela gänget... helt ok och lättlagat... hade besök av barnens kusin och hans dotter... vad stor hon hade blivit... om man jämför med Oscar... han hälsade på mormor idag också men sov mest... besök av dotter nr 2 på kvällen... spelade lite mas innan melodifestivalen... några låtar var helt ok tycker jag men BWO:s låt blir en hit även om den inte går till stora finalen tror jag... Bard är ju dessutom en riktig färgklick eller hur?

Ska gå in och kolla på kommisarie Lynley, tror jag... gillar engelska deckare... lugnt tempo och inget skjutande...


            

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 18 mars 20:59

  i torsdags ... drog vi 13 mil norrut ... mot Tandådalen, Sälen ... snöflingor i luften ... efter en supervacker onsdag ...    en fika i Sälens centrum ... innan vi klättrade upp mot fjället ... döttrarna med familjer ... var red...

Av Inger - Måndag 12 mars 19:45


            bryggan vid Nåsen 2010 ... ser ut som det gör nu ... med snömängden ... i natt fick vi en 1 dm till ... nu är jag så trött på den här snön ... det är grått, grått, grått ... men ... idag har vi upplevt plusgrader ... ...

Av Inger - Söndag 11 mars 20:21

  veckan har bestått av ... gråväder, snö, minusgrader ... det töar inte det minsta ... alla känner sig låga ... kvällströtta ... utan energi ... vi behöver      idag har vi sett Alice skida hem ... en bronsplats, plats på pallen ...

Av Inger - Lördag 3 mars 20:02

  sportlovsveckan ... var den kallaste på många år ... kyla, blåst, gråmulet ... några solglimtar ... men de var få ... inte mycket utelek ... många barn lediga el sjuka ... nya tag till veckan ... känner mig fortfarande trött ... ...

Av Inger - Söndag 25 feb 19:25


  tack Sydkorea ... för två veckor ... av fina tävlingar, fina arenor och få skandaler ... tänk att hela världen ... kan under två veckor ... fokusera på annat än bråk ... fantastiskt ...   gick upp tidigt ... läste nyheterna ... ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se