Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

BWO- en vinnare

Av Inger - 23 februari 2008 22:13

Härlig vårvinterdag... solsken och fina bilder från Falun... blev sugen på att ta en tur på skidor... men vi har för lite snö... kul med Orsa-tjejen Anna i skidspåret... kom i bakvattnet av Kalla i tour-de-ski men visade i dag vilken klass hon besitter... gjorde en tur till stugan... stormen hade visat sig där, två ganska stora grenar hade blåst ner bredvid friggeboden... kollade läget i Haga och allt var ok, inga möss men nya knoppar i blommorna... perfekt temperatur för blommande blommor, ca 10 gr...

Lagade Orientalisk kasslergryta till hela gänget... helt ok och lättlagat... hade besök av barnens kusin och hans dotter... vad stor hon hade blivit... om man jämför med Oscar... han hälsade på mormor idag också men sov mest... besök av dotter nr 2 på kvällen... spelade lite mas innan melodifestivalen... några låtar var helt ok tycker jag men BWO:s låt blir en hit även om den inte går till stora finalen tror jag... Bard är ju dessutom en riktig färgklick eller hur?

Ska gå in och kolla på kommisarie Lynley, tror jag... gillar engelska deckare... lugnt tempo och inget skjutande...


            

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Torsdag 21 juni 20:40

  midsommarvecka ... med varierande väder ,,, rätt ok i början av veckan ... men idag, torsdag ... är det kyligt, 9 grader och spöregn ...   utvärderingsdag och avslutning ... för all personal ... chefen tackar för sig ... och lit...

Av Inger - Söndag 17 juni 20:58

    29 år sedan vi sa JA ... sonen var en 11-månaders kille ... och nästa veccka fyller han 30 år ...   vi firade med en konstrunda ... avverkade två gårdar i Nås ... två kreativa damer ... som sysslar med ull ... av kanin och få...

Av Inger - Lördag 16 juni 22:59

  sommaren försvann ... det har regnat, blåst och varit grått ... mössor på ... och saknade fingervantar ... när vi hade utflykt ... knott och mygg ... kom tillbaka efter regnet ... usch vilken plåga ...   igår firade vi Molly ......

Av Inger - Tisdag 12 juni 21:12

  en gråmulen måndag ... långbyxor på ... en månad sen sist tror jag ... på fm började det regna ... och knotten överföll oss ... sen regnade det resten av dagen ... regnmätaren var överfull ... när vi kom hem ... efter jobbet ... ...

Av Inger - Söndag 10 juni 21:37

  kylan höll i sig några dagar ... sen kom värmen tillbaka ... med besked ... igår var det en underbar sommardag ... och kväll ... 23 grader vid 22.30 ... helt underbart ... det har varit supervarmt idag också ... och ikväll ... b...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se