Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Energikick

Av Inger - 13 mars 2008 20:42

Idag kom en energikick i brevlådan ... en av mina inredningstidningar som jag läser ... det var faktiskt en hel del idéer  inför sommaren ... bla ett reportage om växthus ... det verkar så härligt att ha ett hus fullt av växter och kunna gå in en solig morgon och sätta sig där och äta frukost ... tjohej, när skulle det funka? För det första så har jag för många måsten som måste göras så det skulle nog inte bli så många njutningsfulla dagar ... solen är inte fram så ofta heller tycker jag ... men det är njutningsfullt att se det framför sig ... det är ju gratis att fantisera ... däremot fanns en del tips för torpet ... dem kan jag överföra till min egen lilla stuga som redan finns och som jag inte behöver fantisera om ... där hoppas jag kunna tillbringa mer ledig tid än jag hittills har gjort ... men en detalj som jag inte riktigt köper är alla kök med öppna hyllor fulla av allt porslin ... blir det inte dammigt och flottigt när allt står framme ... själv har jag skåp som inte går ända upp till taket, alltså finns där en hylla som jag har lite prylar på och det kan bli ett riktigt äckligt lager på allt som finns där upp ...  det är snyggt med hyllan tycker jag men fruktansvärt opraktiskt ... ser redan framemot nästa nummer av tidningen som ska innehålla "Gör fint ute!"

Men när jag tittar ut så ser jag snöblandat regn, men det är väl typiskt vårväder ...

I morgon blir det påskpyssel hela dagen på jobbet ... och kalas på kvällen ... ska slå in några paket till 7-åringen innan jag lägger mig ...


                      Vi hörs!

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Ängeln"

13 mars 2008 21:51

Strunta i alla måsten! Du klarar alldeles säkert av att ha växthus och sonen skulle kanske bli glad när du flyttar ut alla plantor från hans fönster. Ytterligare ett bra skäl är när du och Oscar ska pyssla tillsammans, alla ungar älskar ju att sätta frön och se sin planta växa. Ett sätt att skaffa pluspoäng som mormor alltså.

En kompis har skaffat växthus och vi hade invigning med vin och tilltugg. Till våren blir det förståss återinvigning. Det gäller att ta vara på alla tillfällen att ha trevligt!
"Ängeln"

 
Ingen bild

S

14 mars 2008 19:02

Vilken tidning prenumererar du på? Blev lite nyfiken - det är ju mysigt att kolla i sådana. Jag fick för mig att köpa en tidning som jag aldrig köpt förut - men det var inte något för mig - Plaza ... - nå, iofs var det intressant (!) se alla underliga kläder!
Håller helt med dig i funderingarna om öppna skåp (med alldeles för mkt prylar!) ... på högskåp under taket kan man lägga t ex plast eller en tidningssida = lätt att städa, bara byta tidning! Vi har ett annorlunda kök just nu, allt är utrymt som är löst för medan vi är borta ska mattläggaren komma! Vilken vårstädning!

 
Inger

Inger

14 mars 2008 23:21

Drömhem & Trädgård och Allt i hemmet är mina tidningar, tycker att de visar vanliga hem på ett kul sätt.

http://snartmormor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se