Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Energikick

Av Inger - 13 mars 2008 20:42

Idag kom en energikick i brevlådan ... en av mina inredningstidningar som jag läser ... det var faktiskt en hel del idéer  inför sommaren ... bla ett reportage om växthus ... det verkar så härligt att ha ett hus fullt av växter och kunna gå in en solig morgon och sätta sig där och äta frukost ... tjohej, när skulle det funka? För det första så har jag för många måsten som måste göras så det skulle nog inte bli så många njutningsfulla dagar ... solen är inte fram så ofta heller tycker jag ... men det är njutningsfullt att se det framför sig ... det är ju gratis att fantisera ... däremot fanns en del tips för torpet ... dem kan jag överföra till min egen lilla stuga som redan finns och som jag inte behöver fantisera om ... där hoppas jag kunna tillbringa mer ledig tid än jag hittills har gjort ... men en detalj som jag inte riktigt köper är alla kök med öppna hyllor fulla av allt porslin ... blir det inte dammigt och flottigt när allt står framme ... själv har jag skåp som inte går ända upp till taket, alltså finns där en hylla som jag har lite prylar på och det kan bli ett riktigt äckligt lager på allt som finns där upp ...  det är snyggt med hyllan tycker jag men fruktansvärt opraktiskt ... ser redan framemot nästa nummer av tidningen som ska innehålla "Gör fint ute!"

Men när jag tittar ut så ser jag snöblandat regn, men det är väl typiskt vårväder ...

I morgon blir det påskpyssel hela dagen på jobbet ... och kalas på kvällen ... ska slå in några paket till 7-åringen innan jag lägger mig ...


                      Vi hörs!

 
ANNONS
 
Ingen bild

"Ängeln"

13 mars 2008 21:51

Strunta i alla måsten! Du klarar alldeles säkert av att ha växthus och sonen skulle kanske bli glad när du flyttar ut alla plantor från hans fönster. Ytterligare ett bra skäl är när du och Oscar ska pyssla tillsammans, alla ungar älskar ju att sätta frön och se sin planta växa. Ett sätt att skaffa pluspoäng som mormor alltså.

En kompis har skaffat växthus och vi hade invigning med vin och tilltugg. Till våren blir det förståss återinvigning. Det gäller att ta vara på alla tillfällen att ha trevligt!
"Ängeln"

 
Ingen bild

S

14 mars 2008 19:02

Vilken tidning prenumererar du på? Blev lite nyfiken - det är ju mysigt att kolla i sådana. Jag fick för mig att köpa en tidning som jag aldrig köpt förut - men det var inte något för mig - Plaza ... - nå, iofs var det intressant (!) se alla underliga kläder!
Håller helt med dig i funderingarna om öppna skåp (med alldeles för mkt prylar!) ... på högskåp under taket kan man lägga t ex plast eller en tidningssida = lätt att städa, bara byta tidning! Vi har ett annorlunda kök just nu, allt är utrymt som är löst för medan vi är borta ska mattläggaren komma! Vilken vårstädning!

 
Inger

Inger

14 mars 2008 23:21

Drömhem & Trädgård och Allt i hemmet är mina tidningar, tycker att de visar vanliga hem på ett kul sätt.

http://snartmormor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Tisdag 11 dec 20:45

  vintern är här ... semestern närmar sig ... 16 dagars ledighet ... hur underbart är det ... nästan alla klappar färdiga ... inte så många i år ... finns redan så mycket ... i alla stugor ...   det har snöat ... så nu har vi et...

Av Inger - Måndag 3 dec 20:52

      min amaryllis har redan slagit ut ... en lite annorlunda färg ... ljusstakar och stjärnor ... har lyst upp i vintermörkret ... ett tag nu ... vi har haft milt ett tag ... men då blir det så mörkt ... knappt dagsljus på hel...

Av Inger - Tisdag 27 nov 19:44


  sista veckan av november ... kylan har hållit i sig ett tag ... - 12, 13 grader ... när vi vaknar ... sjöarna har fryst till ... blankis på Nåsen ... inte mycket att göra utomhus ... men lite luft måste vi tanka ... vi julpysslar ...

Av Inger - Tisdag 20 nov 21:04

  November rullar på ... lite kyligare ute ... några minusgrader ... solen visade sig på em ... annars är det väldigt gråmulet ...   pepparkaksbak ... med Molly och Hampus ... medan brorsan spelade innebandy ... och ett besök i tr...

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se