Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Kusinkalas

Av Inger - 14 mars 2008 23:23

Fredagkväll .... gäspar och känns som om det är grus i ögonen ... innan jag kryper till kojs så skriver jag lite ... påskpysslande på schemat idag ... blev positivt överraskad av grabbarnas färdigheter med sax, klister och paljetter ... annars var det ingen trevlig syn när jag tittade ut i morse ... alldeles vitt ute igen ... men under dagen har det försvunnit och tagit med sig  snöhögarna som ligger lite här och där ... har varit på kalas i kväll ... hos en av barnens småkusiner ... Oscar var också med och han var så snäll hela kvällen fastän det var lite livat emellanåt ... han fick träffa en annan liten kille på tre månader som var ganska mycket större ... en annan kroppbyggnad kan man säga ... väldigt dimmigt när vi åkte hem ... riktigt otäckt att åka bil när man inget ser framför sig och vet att det dessutom är gott om rådjur längs vägen ... men vi avlevererade Oscar och hans mamma välbehållna ... de kommer tillbaka i morgon för att äta lunch och gå en promenad innan nästa  kusinkalas ... Oscars pappa ska på rävjakt ...


Nu är det faktiskt läggdags snart ... hörs nog imorgon 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Torsdag 21 juni 20:40

  midsommarvecka ... med varierande väder ,,, rätt ok i början av veckan ... men idag, torsdag ... är det kyligt, 9 grader och spöregn ...   utvärderingsdag och avslutning ... för all personal ... chefen tackar för sig ... och lit...

Av Inger - Söndag 17 juni 20:58

    29 år sedan vi sa JA ... sonen var en 11-månaders kille ... och nästa veccka fyller han 30 år ...   vi firade med en konstrunda ... avverkade två gårdar i Nås ... två kreativa damer ... som sysslar med ull ... av kanin och få...

Av Inger - Lördag 16 juni 22:59

  sommaren försvann ... det har regnat, blåst och varit grått ... mössor på ... och saknade fingervantar ... när vi hade utflykt ... knott och mygg ... kom tillbaka efter regnet ... usch vilken plåga ...   igår firade vi Molly ......

Av Inger - Tisdag 12 juni 21:12

  en gråmulen måndag ... långbyxor på ... en månad sen sist tror jag ... på fm började det regna ... och knotten överföll oss ... sen regnade det resten av dagen ... regnmätaren var överfull ... när vi kom hem ... efter jobbet ... ...

Av Inger - Söndag 10 juni 21:37

  kylan höll i sig några dagar ... sen kom värmen tillbaka ... med besked ... igår var det en underbar sommardag ... och kväll ... 23 grader vid 22.30 ... helt underbart ... det har varit supervarmt idag också ... och ikväll ... b...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se