Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Kusinkalas

Av Inger - 14 mars 2008 23:23

Fredagkväll .... gäspar och känns som om det är grus i ögonen ... innan jag kryper till kojs så skriver jag lite ... påskpysslande på schemat idag ... blev positivt överraskad av grabbarnas färdigheter med sax, klister och paljetter ... annars var det ingen trevlig syn när jag tittade ut i morse ... alldeles vitt ute igen ... men under dagen har det försvunnit och tagit med sig  snöhögarna som ligger lite här och där ... har varit på kalas i kväll ... hos en av barnens småkusiner ... Oscar var också med och han var så snäll hela kvällen fastän det var lite livat emellanåt ... han fick träffa en annan liten kille på tre månader som var ganska mycket större ... en annan kroppbyggnad kan man säga ... väldigt dimmigt när vi åkte hem ... riktigt otäckt att åka bil när man inget ser framför sig och vet att det dessutom är gott om rådjur längs vägen ... men vi avlevererade Oscar och hans mamma välbehållna ... de kommer tillbaka i morgon för att äta lunch och gå en promenad innan nästa  kusinkalas ... Oscars pappa ska på rävjakt ...


Nu är det faktiskt läggdags snart ... hörs nog imorgon 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se