Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Kusinkalas

Av Inger - 14 mars 2008 23:23

Fredagkväll .... gäspar och känns som om det är grus i ögonen ... innan jag kryper till kojs så skriver jag lite ... påskpysslande på schemat idag ... blev positivt överraskad av grabbarnas färdigheter med sax, klister och paljetter ... annars var det ingen trevlig syn när jag tittade ut i morse ... alldeles vitt ute igen ... men under dagen har det försvunnit och tagit med sig  snöhögarna som ligger lite här och där ... har varit på kalas i kväll ... hos en av barnens småkusiner ... Oscar var också med och han var så snäll hela kvällen fastän det var lite livat emellanåt ... han fick träffa en annan liten kille på tre månader som var ganska mycket större ... en annan kroppbyggnad kan man säga ... väldigt dimmigt när vi åkte hem ... riktigt otäckt att åka bil när man inget ser framför sig och vet att det dessutom är gott om rådjur längs vägen ... men vi avlevererade Oscar och hans mamma välbehållna ... de kommer tillbaka i morgon för att äta lunch och gå en promenad innan nästa  kusinkalas ... Oscars pappa ska på rävjakt ...


Nu är det faktiskt läggdags snart ... hörs nog imorgon 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Tisdag 11 dec 20:45

  vintern är här ... semestern närmar sig ... 16 dagars ledighet ... hur underbart är det ... nästan alla klappar färdiga ... inte så många i år ... finns redan så mycket ... i alla stugor ...   det har snöat ... så nu har vi et...

Av Inger - Måndag 3 dec 20:52

      min amaryllis har redan slagit ut ... en lite annorlunda färg ... ljusstakar och stjärnor ... har lyst upp i vintermörkret ... ett tag nu ... vi har haft milt ett tag ... men då blir det så mörkt ... knappt dagsljus på hel...

Av Inger - Tisdag 27 nov 19:44


  sista veckan av november ... kylan har hållit i sig ett tag ... - 12, 13 grader ... när vi vaknar ... sjöarna har fryst till ... blankis på Nåsen ... inte mycket att göra utomhus ... men lite luft måste vi tanka ... vi julpysslar ...

Av Inger - Tisdag 20 nov 21:04

  November rullar på ... lite kyligare ute ... några minusgrader ... solen visade sig på em ... annars är det väldigt gråmulet ...   pepparkaksbak ... med Molly och Hampus ... medan brorsan spelade innebandy ... och ett besök i tr...

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se