Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Kusinkalas

Av Inger - 14 mars 2008 23:23

Fredagkväll .... gäspar och känns som om det är grus i ögonen ... innan jag kryper till kojs så skriver jag lite ... påskpysslande på schemat idag ... blev positivt överraskad av grabbarnas färdigheter med sax, klister och paljetter ... annars var det ingen trevlig syn när jag tittade ut i morse ... alldeles vitt ute igen ... men under dagen har det försvunnit och tagit med sig  snöhögarna som ligger lite här och där ... har varit på kalas i kväll ... hos en av barnens småkusiner ... Oscar var också med och han var så snäll hela kvällen fastän det var lite livat emellanåt ... han fick träffa en annan liten kille på tre månader som var ganska mycket större ... en annan kroppbyggnad kan man säga ... väldigt dimmigt när vi åkte hem ... riktigt otäckt att åka bil när man inget ser framför sig och vet att det dessutom är gott om rådjur längs vägen ... men vi avlevererade Oscar och hans mamma välbehållna ... de kommer tillbaka i morgon för att äta lunch och gå en promenad innan nästa  kusinkalas ... Oscars pappa ska på rävjakt ...


Nu är det faktiskt läggdags snart ... hörs nog imorgon 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 18 mars 20:59

  i torsdags ... drog vi 13 mil norrut ... mot Tandådalen, Sälen ... snöflingor i luften ... efter en supervacker onsdag ...    en fika i Sälens centrum ... innan vi klättrade upp mot fjället ... döttrarna med familjer ... var red...

Av Inger - Måndag 12 mars 19:45


            bryggan vid Nåsen 2010 ... ser ut som det gör nu ... med snömängden ... i natt fick vi en 1 dm till ... nu är jag så trött på den här snön ... det är grått, grått, grått ... men ... idag har vi upplevt plusgrader ... ...

Av Inger - Söndag 11 mars 20:21

  veckan har bestått av ... gråväder, snö, minusgrader ... det töar inte det minsta ... alla känner sig låga ... kvällströtta ... utan energi ... vi behöver      idag har vi sett Alice skida hem ... en bronsplats, plats på pallen ...

Av Inger - Lördag 3 mars 20:02

  sportlovsveckan ... var den kallaste på många år ... kyla, blåst, gråmulet ... några solglimtar ... men de var få ... inte mycket utelek ... många barn lediga el sjuka ... nya tag till veckan ... känner mig fortfarande trött ... ...

Av Inger - Söndag 25 feb 19:25


  tack Sydkorea ... för två veckor ... av fina tävlingar, fina arenor och få skandaler ... tänk att hela världen ... kan under två veckor ... fokusera på annat än bråk ... fantastiskt ...   gick upp tidigt ... läste nyheterna ... ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se