Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Semesterplaner ...

Av Inger - 16 april 2008 20:46

Idag kom lite förberedelser inför resan ...

Dags att kolla in lite sevärdheter ... fick också Hus & Hem en gratisprenumeration genom milda-paketen ...

Idag har det varit lite varmare ... solen sken på em ... satt ute en stund ...

krattade på gräsmattan och tog bort jättemycket kvistar under pilträdet ... gräsmattan är så mossig så jag tror att gräsklipparen kan stå kvar i förrådet i sommar ...

Var på teater i dag ... det kom en teaterbuss och parkerade hos oss ... vi fick se en dockteater ... alla var grymt imponerade av att kunna sitta i bussen och titta på teatern ... det var uppbyggt som en läktare i bakre delen av bussen och där gick man också in ... kul att få ta del av lite kultur även om man bort på landet ... hade också ett väldigt lyckat samtal idag ... känner att jag har nytta av alla kula-kurser jag gått ... att kommunikation är ett väldigt viktigt ämne att förkovra sig i ... mailat till en väninna ang födelsedagspresent till en annan väninna ... vi planerar en tripp till Stockholm för att göra något kul med hon som fyllt år ... passar ju bra när den andra redan bor där ... behöver inte planeras så mycket in i minsta detalj ... men det får bli sent i maj ... vill ju ha bra väder ... Stockholm är vackrare då ...

Nu ska jag se på Barnmorskorna och sedan Sex and the City ... har fått lite nog av städprogrammet ... jag tycker att folk är så fruktansvärt snuskiga ...


                          arrivederci ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Tisdag 11 dec 20:45

  vintern är här ... semestern närmar sig ... 16 dagars ledighet ... hur underbart är det ... nästan alla klappar färdiga ... inte så många i år ... finns redan så mycket ... i alla stugor ...   det har snöat ... så nu har vi et...

Av Inger - Måndag 3 dec 20:52

      min amaryllis har redan slagit ut ... en lite annorlunda färg ... ljusstakar och stjärnor ... har lyst upp i vintermörkret ... ett tag nu ... vi har haft milt ett tag ... men då blir det så mörkt ... knappt dagsljus på hel...

Av Inger - Tisdag 27 nov 19:44


  sista veckan av november ... kylan har hållit i sig ett tag ... - 12, 13 grader ... när vi vaknar ... sjöarna har fryst till ... blankis på Nåsen ... inte mycket att göra utomhus ... men lite luft måste vi tanka ... vi julpysslar ...

Av Inger - Tisdag 20 nov 21:04

  November rullar på ... lite kyligare ute ... några minusgrader ... solen visade sig på em ... annars är det väldigt gråmulet ...   pepparkaksbak ... med Molly och Hampus ... medan brorsan spelade innebandy ... och ett besök i tr...

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se