Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Semesterplaner ...

Av Inger - 16 april 2008 20:46

Idag kom lite förberedelser inför resan ...

Dags att kolla in lite sevärdheter ... fick också Hus & Hem en gratisprenumeration genom milda-paketen ...

Idag har det varit lite varmare ... solen sken på em ... satt ute en stund ...

krattade på gräsmattan och tog bort jättemycket kvistar under pilträdet ... gräsmattan är så mossig så jag tror att gräsklipparen kan stå kvar i förrådet i sommar ...

Var på teater i dag ... det kom en teaterbuss och parkerade hos oss ... vi fick se en dockteater ... alla var grymt imponerade av att kunna sitta i bussen och titta på teatern ... det var uppbyggt som en läktare i bakre delen av bussen och där gick man också in ... kul att få ta del av lite kultur även om man bort på landet ... hade också ett väldigt lyckat samtal idag ... känner att jag har nytta av alla kula-kurser jag gått ... att kommunikation är ett väldigt viktigt ämne att förkovra sig i ... mailat till en väninna ang födelsedagspresent till en annan väninna ... vi planerar en tripp till Stockholm för att göra något kul med hon som fyllt år ... passar ju bra när den andra redan bor där ... behöver inte planeras så mycket in i minsta detalj ... men det får bli sent i maj ... vill ju ha bra väder ... Stockholm är vackrare då ...

Nu ska jag se på Barnmorskorna och sedan Sex and the City ... har fått lite nog av städprogrammet ... jag tycker att folk är så fruktansvärt snuskiga ...


                          arrivederci ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Torsdag 19 april 20:34

  äntligen kom våren ... hos oss också ... varmt och soligt ... under veckan ... vi har haft mycket utelek ... och sovning utomhus ... vi har öst vatten ... och galonställen ... har varit välanvända ... snön försvinner ... vattn...

Av Inger - Söndag 15 april 20:32

  kyliga förmiddagar ... men soliga eftermiddagar ... hela veckan ... det går sakta men säkert framåt ... med våren ... det lovas många plusgrader under veckan ... vårfåglarna har anlänt ... kanadagäss, tranor, tofsvipor, svanar, säde...

Av Inger - Tisdag 10 april 19:46

  blir snart tokig ... på all snö ... och att den inte smälter ... med någon stor fart ... igår kom det dessutom några cm till ... solen har visat sig ... men ingen värme ... oron över ... att älven kommer att svämma över ... och ...

Av Inger - Onsdag 4 april 20:36


  Visserligen ... vaknade jag till 1 cm nysnö ... men sen började det regna ... som sen övergick till stora snöflingor ... men det har tagit på snövallarna ... hej och hå ... vad lycklig jag blir ... när snön smälter ...     ...

Av Inger - Måndag 2 april 20:37

  nu är påsken över ... kyliga nätter ... men jättefina soliga dagar ... nu har jag tankat energi ... vill jag lova ... det har varit en lugn helg ... men ändå så har det varit ... en hel del aktiviteter ...   vi började med skidt...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se