Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Semesterplaner ...

Av Inger - 16 april 2008 20:46

Idag kom lite förberedelser inför resan ...

Dags att kolla in lite sevärdheter ... fick också Hus & Hem en gratisprenumeration genom milda-paketen ...

Idag har det varit lite varmare ... solen sken på em ... satt ute en stund ...

krattade på gräsmattan och tog bort jättemycket kvistar under pilträdet ... gräsmattan är så mossig så jag tror att gräsklipparen kan stå kvar i förrådet i sommar ...

Var på teater i dag ... det kom en teaterbuss och parkerade hos oss ... vi fick se en dockteater ... alla var grymt imponerade av att kunna sitta i bussen och titta på teatern ... det var uppbyggt som en läktare i bakre delen av bussen och där gick man också in ... kul att få ta del av lite kultur även om man bort på landet ... hade också ett väldigt lyckat samtal idag ... känner att jag har nytta av alla kula-kurser jag gått ... att kommunikation är ett väldigt viktigt ämne att förkovra sig i ... mailat till en väninna ang födelsedagspresent till en annan väninna ... vi planerar en tripp till Stockholm för att göra något kul med hon som fyllt år ... passar ju bra när den andra redan bor där ... behöver inte planeras så mycket in i minsta detalj ... men det får bli sent i maj ... vill ju ha bra väder ... Stockholm är vackrare då ...

Nu ska jag se på Barnmorskorna och sedan Sex and the City ... har fått lite nog av städprogrammet ... jag tycker att folk är så fruktansvärt snuskiga ...


                          arrivederci ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 16 juli 23:24

  idag har haft mer än 30 grader ... 25 grader i sjön ... och 23 i älven ... inte en droppe regn ... så långt ögat kan se ... skogsbränder, torka och vattenbrist ... är tyvärr baksidan ... av den här härliga värmen ...   vi börjad...

Av Inger - Söndag 8 juli 21:43

  det blev semester till slut ... efter en lååååång vecka ... superväder ... färre och färre barn ... vattenlek ... söka skugga på eftermiddagarna ... men torsdag middag ... stämplade jag ut ... årets bästa dag ... vansbrosimnings...

Av Inger - Söndag 1 juli 21:12

  en fin vecka och en fin helg ... sommarvädret är här ... och verkar stabilt ... enda nackdelen är väl att det är så torrt ... nu börjar skogsbränderna ... härja igen ...   en intensiv helg ... i vår lilla kommun ... Skogs-och fr...

Av Inger - Tisdag 26 juni 21:16

  nu har jag återhämtat mig ... efter 30-årskalaset ... alla förberedelser, planeringar ... och sen spänningen ... när man ser att allt fungerar ... som det ska ... att vädret är bra, glada och nöjda gäster ... och en supernöjd son .....

Av Inger - Torsdag 21 juni 20:40

  midsommarvecka ... med varierande väder ,,, rätt ok i början av veckan ... men idag, torsdag ... är det kyligt, 9 grader och spöregn ...   utvärderingsdag och avslutning ... för all personal ... chefen tackar för sig ... och lit...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se