Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2008

Semesterplaner ...

Av Inger - 16 april 2008 20:46

Idag kom lite förberedelser inför resan ...

Dags att kolla in lite sevärdheter ... fick också Hus & Hem en gratisprenumeration genom milda-paketen ...

Idag har det varit lite varmare ... solen sken på em ... satt ute en stund ...

krattade på gräsmattan och tog bort jättemycket kvistar under pilträdet ... gräsmattan är så mossig så jag tror att gräsklipparen kan stå kvar i förrådet i sommar ...

Var på teater i dag ... det kom en teaterbuss och parkerade hos oss ... vi fick se en dockteater ... alla var grymt imponerade av att kunna sitta i bussen och titta på teatern ... det var uppbyggt som en läktare i bakre delen av bussen och där gick man också in ... kul att få ta del av lite kultur även om man bort på landet ... hade också ett väldigt lyckat samtal idag ... känner att jag har nytta av alla kula-kurser jag gått ... att kommunikation är ett väldigt viktigt ämne att förkovra sig i ... mailat till en väninna ang födelsedagspresent till en annan väninna ... vi planerar en tripp till Stockholm för att göra något kul med hon som fyllt år ... passar ju bra när den andra redan bor där ... behöver inte planeras så mycket in i minsta detalj ... men det får bli sent i maj ... vill ju ha bra väder ... Stockholm är vackrare då ...

Nu ska jag se på Barnmorskorna och sedan Sex and the City ... har fått lite nog av städprogrammet ... jag tycker att folk är så fruktansvärt snuskiga ...


                          arrivederci ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se