Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Nr 13

Av Inger - 17 april 2008 20:50

I morse anlände hon ... den trettonde kusinen  ... hade trott och hoppats på en kille efter fyra systrar i syskonskaran ... men det blir nog bra med lilla Sally ... nästan exakt lika stor som Oscar ... hon är dessutom redan hemma ... hennes mamma är inte förtjust i att ligga och lata sig på BB ... var till Precent och handlade en jättegosig hund ... får väl vänta några dagar innan vi åker och kikar på nykomlingen ...

I dag har det varit utevistelse som gällt ... solsken, underbara solsken ... du gör livet lätt att leva ... på text-Tv stod det värmen kommer till veckan ... det är väl ljuvliga ord efter denna vinter ...

Ser fram emot morgondagen ... bjudna på mat av trettioåringen ... det är inte så ofta en annan får sätta sig vid dukat bord ... det brukar vara jag som står för maten annars ...

Varit upp och kollat stockholmarnas hus ... det var besök i musfällan ... fortfarande en del snö kvar ... den täta granskogen ger skugga från ena sidan av gården ... synd att de är här så sällan ... saknar verkligen E och H ...

Dags att avsluta för i kväll ... kö till datorn ... sonen måste kolla sina sidor innan läggdags ...


                   Vi hörs ... i morgon är det fredag!!!!


Gå gärna in och kolla på www.precent.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 16 juli 23:24

  idag har haft mer än 30 grader ... 25 grader i sjön ... och 23 i älven ... inte en droppe regn ... så långt ögat kan se ... skogsbränder, torka och vattenbrist ... är tyvärr baksidan ... av den här härliga värmen ...   vi börjad...

Av Inger - Söndag 8 juli 21:43

  det blev semester till slut ... efter en lååååång vecka ... superväder ... färre och färre barn ... vattenlek ... söka skugga på eftermiddagarna ... men torsdag middag ... stämplade jag ut ... årets bästa dag ... vansbrosimnings...

Av Inger - Söndag 1 juli 21:12

  en fin vecka och en fin helg ... sommarvädret är här ... och verkar stabilt ... enda nackdelen är väl att det är så torrt ... nu börjar skogsbränderna ... härja igen ...   en intensiv helg ... i vår lilla kommun ... Skogs-och fr...

Av Inger - Tisdag 26 juni 21:16

  nu har jag återhämtat mig ... efter 30-årskalaset ... alla förberedelser, planeringar ... och sen spänningen ... när man ser att allt fungerar ... som det ska ... att vädret är bra, glada och nöjda gäster ... och en supernöjd son .....

Av Inger - Torsdag 21 juni 20:40

  midsommarvecka ... med varierande väder ,,, rätt ok i början av veckan ... men idag, torsdag ... är det kyligt, 9 grader och spöregn ...   utvärderingsdag och avslutning ... för all personal ... chefen tackar för sig ... och lit...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se