Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Nr 13

Av Inger - 17 april 2008 20:50

I morse anlände hon ... den trettonde kusinen  ... hade trott och hoppats på en kille efter fyra systrar i syskonskaran ... men det blir nog bra med lilla Sally ... nästan exakt lika stor som Oscar ... hon är dessutom redan hemma ... hennes mamma är inte förtjust i att ligga och lata sig på BB ... var till Precent och handlade en jättegosig hund ... får väl vänta några dagar innan vi åker och kikar på nykomlingen ...

I dag har det varit utevistelse som gällt ... solsken, underbara solsken ... du gör livet lätt att leva ... på text-Tv stod det värmen kommer till veckan ... det är väl ljuvliga ord efter denna vinter ...

Ser fram emot morgondagen ... bjudna på mat av trettioåringen ... det är inte så ofta en annan får sätta sig vid dukat bord ... det brukar vara jag som står för maten annars ...

Varit upp och kollat stockholmarnas hus ... det var besök i musfällan ... fortfarande en del snö kvar ... den täta granskogen ger skugga från ena sidan av gården ... synd att de är här så sällan ... saknar verkligen E och H ...

Dags att avsluta för i kväll ... kö till datorn ... sonen måste kolla sina sidor innan läggdags ...


                   Vi hörs ... i morgon är det fredag!!!!


Gå gärna in och kolla på www.precent.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Tisdag 11 dec 20:45

  vintern är här ... semestern närmar sig ... 16 dagars ledighet ... hur underbart är det ... nästan alla klappar färdiga ... inte så många i år ... finns redan så mycket ... i alla stugor ...   det har snöat ... så nu har vi et...

Av Inger - Måndag 3 dec 20:52

      min amaryllis har redan slagit ut ... en lite annorlunda färg ... ljusstakar och stjärnor ... har lyst upp i vintermörkret ... ett tag nu ... vi har haft milt ett tag ... men då blir det så mörkt ... knappt dagsljus på hel...

Av Inger - Tisdag 27 nov 19:44


  sista veckan av november ... kylan har hållit i sig ett tag ... - 12, 13 grader ... när vi vaknar ... sjöarna har fryst till ... blankis på Nåsen ... inte mycket att göra utomhus ... men lite luft måste vi tanka ... vi julpysslar ...

Av Inger - Tisdag 20 nov 21:04

  November rullar på ... lite kyligare ute ... några minusgrader ... solen visade sig på em ... annars är det väldigt gråmulet ...   pepparkaksbak ... med Molly och Hampus ... medan brorsan spelade innebandy ... och ett besök i tr...

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se