Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Nr 13

Av Inger - 17 april 2008 20:50

I morse anlände hon ... den trettonde kusinen  ... hade trott och hoppats på en kille efter fyra systrar i syskonskaran ... men det blir nog bra med lilla Sally ... nästan exakt lika stor som Oscar ... hon är dessutom redan hemma ... hennes mamma är inte förtjust i att ligga och lata sig på BB ... var till Precent och handlade en jättegosig hund ... får väl vänta några dagar innan vi åker och kikar på nykomlingen ...

I dag har det varit utevistelse som gällt ... solsken, underbara solsken ... du gör livet lätt att leva ... på text-Tv stod det värmen kommer till veckan ... det är väl ljuvliga ord efter denna vinter ...

Ser fram emot morgondagen ... bjudna på mat av trettioåringen ... det är inte så ofta en annan får sätta sig vid dukat bord ... det brukar vara jag som står för maten annars ...

Varit upp och kollat stockholmarnas hus ... det var besök i musfällan ... fortfarande en del snö kvar ... den täta granskogen ger skugga från ena sidan av gården ... synd att de är här så sällan ... saknar verkligen E och H ...

Dags att avsluta för i kväll ... kö till datorn ... sonen måste kolla sina sidor innan läggdags ...


                   Vi hörs ... i morgon är det fredag!!!!


Gå gärna in och kolla på www.precent.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se