Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Nr 13

Av Inger - 17 april 2008 20:50

I morse anlände hon ... den trettonde kusinen  ... hade trott och hoppats på en kille efter fyra systrar i syskonskaran ... men det blir nog bra med lilla Sally ... nästan exakt lika stor som Oscar ... hon är dessutom redan hemma ... hennes mamma är inte förtjust i att ligga och lata sig på BB ... var till Precent och handlade en jättegosig hund ... får väl vänta några dagar innan vi åker och kikar på nykomlingen ...

I dag har det varit utevistelse som gällt ... solsken, underbara solsken ... du gör livet lätt att leva ... på text-Tv stod det värmen kommer till veckan ... det är väl ljuvliga ord efter denna vinter ...

Ser fram emot morgondagen ... bjudna på mat av trettioåringen ... det är inte så ofta en annan får sätta sig vid dukat bord ... det brukar vara jag som står för maten annars ...

Varit upp och kollat stockholmarnas hus ... det var besök i musfällan ... fortfarande en del snö kvar ... den täta granskogen ger skugga från ena sidan av gården ... synd att de är här så sällan ... saknar verkligen E och H ...

Dags att avsluta för i kväll ... kö till datorn ... sonen måste kolla sina sidor innan läggdags ...


                   Vi hörs ... i morgon är det fredag!!!!


Gå gärna in och kolla på www.precent.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Torsdag 19 april 20:34

  äntligen kom våren ... hos oss också ... varmt och soligt ... under veckan ... vi har haft mycket utelek ... och sovning utomhus ... vi har öst vatten ... och galonställen ... har varit välanvända ... snön försvinner ... vattn...

Av Inger - Söndag 15 april 20:32

  kyliga förmiddagar ... men soliga eftermiddagar ... hela veckan ... det går sakta men säkert framåt ... med våren ... det lovas många plusgrader under veckan ... vårfåglarna har anlänt ... kanadagäss, tranor, tofsvipor, svanar, säde...

Av Inger - Tisdag 10 april 19:46

  blir snart tokig ... på all snö ... och att den inte smälter ... med någon stor fart ... igår kom det dessutom några cm till ... solen har visat sig ... men ingen värme ... oron över ... att älven kommer att svämma över ... och ...

Av Inger - Onsdag 4 april 20:36


  Visserligen ... vaknade jag till 1 cm nysnö ... men sen började det regna ... som sen övergick till stora snöflingor ... men det har tagit på snövallarna ... hej och hå ... vad lycklig jag blir ... när snön smälter ...     ...

Av Inger - Måndag 2 april 20:37

  nu är påsken över ... kyliga nätter ... men jättefina soliga dagar ... nu har jag tankat energi ... vill jag lova ... det har varit en lugn helg ... men ändå så har det varit ... en hel del aktiviteter ...   vi började med skidt...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se