Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 25 maj 2008

Mors dag ...

Av Inger - 25 maj 2008 21:44


en solig början på söndagen ...

kaffe och mackor ute i solen läsande Pralin ...

upp till huset i Haga och tog kort ...

sen var det blåsigt och mulet igen ...

ägnade förmiddagen åt att få ut lite dammtussar ...

fixade till kyckling och ris ...

tog itu med omplantering av blommorna ...

tycker att det är enklare att göra det ute ...

brukar därför spara det till den här tiden på året ...


mannen och sonen tog en tur till farmor ...

själv satte jag mig vid datorn och beställde 227 kort ...

tar mycket tid innan alla är inloggade och beställda ...

hade ett rabatterbjudande så det gäller att passa på ...

 till mamma och åt prinsesstårta ...


varför firar vi egentligen Mors dag ...

tycker att det är en dag med mycket outtalat krav ...

känns inte bra om man inte åker runt till alla mammor ...

mammor borde bli ihågkomna utan att det är en speciell dag ...

det uppskattar i allafall jag ...


lördagskvällen blev lite dyster tycker jag ...

melodifestivalen menar jag ...

Charlotte gjorde ett bra framträdande ...

men Europa har en annan smak än vi ...

ska vi vara med i toppen ...

så får vi nog rätta oss efter "reglerna" ...

och skicka något som inte låter som svensk pop ...


tidig dag i morgon ...

kanske en cykeltur till Oscar på em ...


ha en bra kväll ... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se