Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Sommarauktion i det gröna ...

Av Inger - 29 juni 2008 21:41var på auktion idag ...

brukar aldrig ropa på något ...

men idag ropade jag på en hel del grejer ...

ångrade mig sen att jag inte ropade in mer ...

bara fräscha saker ...

men jag köpte i allafall en rolig grej ...


 en trähäst på hjul ...

får se vad jag gör av den ...

dessutom inhandlades en kikare för 10 kr ...

såg en fin barnsäng ...

och en jättefin trädgårdsmöbel ...

men möblerna skulle gå senare ...

vi var hungriga ...

och hade inte räknat med att handla något ...

så vi hade inte så mycket kontanter med oss ...

får bli en annan gång ...

det var faktiskt en kul auktion ...

blev inte så jättedyrt ...

och det var fina och hela saker ...

träffade i allafall min kusin som jag inte ser så ofta ...


fick besök av min dotter ikväll ...

då fick jag höra att Telia uppgraderar bredbandet ...

dessutom till ett billigare pris under 6 mån ...

gick in och kollade ...

gamla kunder fick också det erbjudandet ...

fixade det ...

så från den 8 juli ska det gå mycket snabbare ...

vore bra om Telia upplyste om det tycker jag ...

det är väl alla nuvarande kunder intresserade av ...


Spanien leder med 1-0 ...

ska gå och kolla vidare på matchen ...

i morgon ska jag njuta av min egna tid ...


God Natt ...  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 9 dec 19:58


      tänder ett ljus ... för en kvinna i byn ... aktiv in i det sista ... med sin bakning ...   fick ta bilen i morse ... så halt ... törs inte riskera ... ett handledsbrott igen ... det har regnat ... blåst ... och fru...

Av Inger - Söndag 8 dec 20:33


      andra advent ... snön vräkte ner på fm ... efter lunch har det regnat ... blåser friskt ikväll ... häftiga väderomslag ...   tjejerna sov bra ... Saga var tjatig i natt ... innan hon gick ut ... klen sömn ... känner a...

Av Inger - Lördag 7 dec 20:27

  snöat lite idag ... men inte så mycket ... som det varnades för ... Alice och jag ... följde med Mollys familj ... för att titta på dansuppvisning i Djurås ... en timmes kultur ... med bra musik ... och härliga små dansare ... s...

Av Inger - Fredag 6 dec 21:22

  vad mörkt det blev ... när snön försvann ... nu ikväll ... är det väldigt halt ... efter några dagar med tö ... så har vi nu ... några minusgrader ... snövarning till i morgon ...   jag och Alice ... ska titta på Mollys dansup...

Av Inger - Torsdag 5 dec 19:20

  + 4 grader hela dagen ... så halt ute ... att jag fick ta bilen till jobbet ... blöta barn ... på jobbet ... skjutsade Alice till mamma ... för tandläkarbesök ... passade på ... att göra ett besök ... hos min 94-åriga farbror oc...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se