Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Shopping och städtips ...

Av Inger - 30 juni 2008 15:29


min första semesterdag ...

började med en tur till centralorten ...

för att gå i lite affärer ...

och göra en del måsten ...

började med att besöka kommunhuset ...

lämnade tillbaka nyckeln till skolan ...

till apoteket för att fylla på förrådet ...

köpte en blomma för mina blomstercheckar ...

innan datumet gick ut ...

till Koxin och shoppade lite rea-prylar ...

på Coop hittade jag lite barnfilmer ...

och två CD-skivor till mig ...

b la Nanne Grönvall "20 år med Nanne" ...

två skivor för 99 kr är väl lagom ...

så nu har jag spelat Nanne och Thåström på högsta volym ...

skönt att vara alldeles ensam ibland ...

 avslutade med att gå igenom ICA innan jag åkte hem ...

handlade en del varor som inte finns här hemma ...

både ICA och COOP-affärerna var nystylade ...

fick irra runt och leta ...

då förstår ni att jag inte är dit så ofta ...

 sen hade jag avklarat min måste lista ...

det enda som jag inte kunde göra var ...

att lämna in mitt trasiga guldhalsband ...

Zomms hade semester ...


på eftermiddagen har jag ägnat mig åt köket ...

skurat från topp till tå ...

även bakom spisen ...

och det var verkligen dags ...

det var tur att jag inhandlade lite skivor ...

städningen gick som en dans till Nannes skiva ...

vilken energi hon förmedlar den tjejen ...

låten Jag har inte tid ...

stämmer ibland tycker jag ...

dags att tänka till ...


nu är det dags för mat ...

det blir lax i ugn ...

sen blir det nog en cykeltur till U-hed ...

för att kolla läget ...


ha en fortsatt bra dag ...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Lördag 7 dec 20:27

  snöat lite idag ... men inte så mycket ... som det varnades för ... Alice och jag ... följde med Mollys familj ... för att titta på dansuppvisning i Djurås ... en timmes kultur ... med bra musik ... och härliga små dansare ... s...

Av Inger - Fredag 6 dec 21:22

  vad mörkt det blev ... när snön försvann ... nu ikväll ... är det väldigt halt ... efter några dagar med tö ... så har vi nu ... några minusgrader ... snövarning till i morgon ...   jag och Alice ... ska titta på Mollys dansup...

Av Inger - Torsdag 5 dec 19:20

  + 4 grader hela dagen ... så halt ute ... att jag fick ta bilen till jobbet ... blöta barn ... på jobbet ... skjutsade Alice till mamma ... för tandläkarbesök ... passade på ... att göra ett besök ... hos min 94-åriga farbror oc...

Av Inger - Onsdag 4 dec 20:19

  en fin dag ... sol, dimma, minusgrader ... plusgrader ... det hoppar fram och tillbaka ... men det en ljuvlig luft att andas ... plockat bort ... vårt spöktema ... nu är det tomtar som gäller ... några veckor framåt ...    det...

Av Inger - Tisdag 3 dec 20:23

  en kylig morgon ... - 13 ... när jag gick till jobbet ... under dagen ... gick tempen upp till nollan ... en härlig kvällspromenad ... efter en lång dag ... idag hade vi drop-in-fika ...  för barn och föräldrar ... många små tom...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se