Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Sista kvällen i juni ...

Av Inger - 30 juni 2008 21:43


Blev ingen cykeltur ...

men väl en promenad ...

inga stavar i händerna ...

men med kameran i högsta hugg ...

gick rundan över S-backen ...

alldeles ensam med mina tankar ...

men med öppna ögon ...

skönt att kunna njuta av det jag ser ...

och var tillfreds med ...

att leva just här och nu ...den här gamla raserade källaren ...

har jag passerat hundratals gånger ...

vacker där den ligger halvt gömd i grönskan ...en vacker gärdsgård ...

inramar en nyrenoverad gammal dalagård ...

fylls av en inre frid ...

när jag ser hur mycket vackert ...

som finns runt omkring mig ...

och som är alldeles gratis ...


på min väg nerför backen ...

hör jag toner från Tobaksspinnarstämman ...

som pågår vid "Panget" ...

möter en barfotatjej ...

som plockar blommor till en krans ...

det här är som en turistbroschyr ...

"välkomna att besöka oss i Dalarna"

dessutom har solen visat sig idag ...

23 grader på termometern ...

det var ett tag sen sist ...

alla jag mötte hade en glad kommentar om vädret ...

- vilken underbar kväll

en kvinna ...

hade tagit ut strykbordet på altanen ...

- det gäller att ta vara på solen ...

var hennes kommentar ...på väg hem över bron ...

fastnar mina ögon på det här ...

så fantastiskt vackert jag bor ...

men det är nog bra ...

att jag varit ute och sett mig omkring ...

för att kunna uppskatta min hemtrakt ...


 sen var det dags för Sommar med Ernst ...

ett jättemysigt program tycker jag ...

synd att det krockar med Sommartorpet ...

men Ernst vinner den matchen ...

klickar över till ettan när det är paus ...

får gå in på webben och uppdatera mig ...


Tack för att ni följt med i mina tankar ...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 9 dec 19:58


      tänder ett ljus ... för en kvinna i byn ... aktiv in i det sista ... med sin bakning ...   fick ta bilen i morse ... så halt ... törs inte riskera ... ett handledsbrott igen ... det har regnat ... blåst ... och fru...

Av Inger - Söndag 8 dec 20:33


      andra advent ... snön vräkte ner på fm ... efter lunch har det regnat ... blåser friskt ikväll ... häftiga väderomslag ...   tjejerna sov bra ... Saga var tjatig i natt ... innan hon gick ut ... klen sömn ... känner a...

Av Inger - Lördag 7 dec 20:27

  snöat lite idag ... men inte så mycket ... som det varnades för ... Alice och jag ... följde med Mollys familj ... för att titta på dansuppvisning i Djurås ... en timmes kultur ... med bra musik ... och härliga små dansare ... s...

Av Inger - Fredag 6 dec 21:22

  vad mörkt det blev ... när snön försvann ... nu ikväll ... är det väldigt halt ... efter några dagar med tö ... så har vi nu ... några minusgrader ... snövarning till i morgon ...   jag och Alice ... ska titta på Mollys dansup...

Av Inger - Torsdag 5 dec 19:20

  + 4 grader hela dagen ... så halt ute ... att jag fick ta bilen till jobbet ... blöta barn ... på jobbet ... skjutsade Alice till mamma ... för tandläkarbesök ... passade på ... att göra ett besök ... hos min 94-åriga farbror oc...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se