Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Besök på biblioteket ...

Av Inger - 23 februari 2009 19:54


Det blod som spillts


längtar till läggdags ...

ikväll blir det en svensk deckare ...

det var en tag sen sist ...

den senaste tiden ...

har jag inte läst ut några böcker ...

börjat men ...

tyckt att det varit tråkigt ...

varför ska jag läsa böcker ...

som inte ger mig nåt ...

men nu hoppas jag på lite underhållning ...besökt vårt fina bibliotek idag ...

det gör jag nog varje vecka ...

det är bland det bästa jag vet ...

att bläddra i böcker ...

och då är "bibblan" ett utmärkt ställe ...

när jag kom hem igen ...

så var det strömlöst ...

vad gör man då ...

ja, då kan man passa på att läsa bloggar ...

ja, tjena ...

det enda jag kunde komma på ...

var att läsa ...

så då läste jag faktiskt ut en bok ...

den som handlade om John Lennon ...

 den var ganska underhållande ...


nu blir det familjen annorlunda ...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se