Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Vi åker skottkärra ...

Av Inger - 16 april 2009 20:44idag har det varit ...

skottkärredag ...

här åker Oscar med morfar ...

som har varit och tömt ...

gamla löv ...

och torrt gräs ...

på jobbet har vi krattat ...

och kört iväg ...

massor med kvarglömda löv ...

barnen har jobbat ...

och åkt kärra som belöning ...

tänk att det har alltid varit så kul ...

minns själv ...

att jag alltid skulle med pappa ...

när han körde iväg ...

trädgårdsavfall ...

för att få åka på hemvägen ...


en gråkall fm ...

som blev ganska bra på em ...

en tvätt har torkat ...

innan det kom några regnstänk ...

älven har stigit såg jag ...

men ingen fara än ...

å i morgon är det fredag igen ...

härligt ...

mannen ska på begravning i morgon ...

och jag ska jobba ...

på lördag ...

firar vi mannens kusin ...

som fyller 50 år ...

med Öppet Hus ...

fy vad alla blir gamla ...

det är nog bara jag som inte åldras (ha,ha) ...

vi har en ett-åring i morgon ...

minsta kusinen, Sally ...

men hon har redan fått paket ...

och samma dag fyller min svärson år ...

undrar vad vi ska hitta på åt honom ...

ett spikpaket, kanske ...

en väldigt späckad fylla-år-helg ...

verkar det bli ...


tror jag ska sy en smula ...

innan läggdags ...

vi hörs i morgon ...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Emma

17 april 2009 21:15

Om ni kommer img förmiddag, så får ni fika.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se