Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 29 september 2009

En frostig morgon och en pustig dag ...

Av Inger - 29 september 2009 19:37


en blåsig dag är över ...

alldeles frostigt ute i morse ...

sen ganska vackert ...

men det har krävts täckjacka och pannband ...

efter jobbet ...

handla, handla och handla ...

rätt tomt i kylskåpet ...

vi tog en tur till stugan ...

ville se om den stod kvar ...

efter blåsvädret ...

dags att kratta löv till helgen ...

såg jag ...

har plockat fram symaskinen ...

och tillverkat hissgardiner ...

till Ludvigs kök ...

ett besök på fredag kanske ...

när pappa är på NHL-premiär i Stockholm ...


ska titta på Den stora resan ...

gillar naturbilderna ...

men är inte avundsjuk på maten ...

som serveras ...


i morgon ...

planerar vi en utflykt ...

till lekparken ...

och fota flera av barnens hus ...

idag ...

har vi degat ...

med playdoo ...

längesen sist ...

så det blev uppskattat ...

sjungit mycket ...

det gillar barnen skarpt ...

och jag med ...

även om jag sjunger hellre än bra ...

men barn är inte så nogräknade ...


ha en skön kväll ...

vi hörs i morgon ...

 
ANNONS
 
Kattmor

Kattmor

29 september 2009 21:53

Ibland önskar jag att jag också kunde gå ut under dagen för att blåsa bort, eller fota något hus... men för det mesta är jag ganska nöjd med att strosa runt bland "mina" böcker!
Ha det så gott önskar Kattmor

http://kattmorsblog.wordpress.com

 
Yvonne

Yvonne

30 september 2009 06:49

Dega är kul! Jag har gjort play-doh till Judith också.
Det brukar vi sitta med en stund när hon är här! =)

Ja, nu är det höst ordentligt! Men huvudsaken att det är vackert väder, då får det gärna bli kallt!
Regn och slask hatar jag däremot!

Ha en fin dag!
Kram!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Torsdag 4 okt 20:15

  torsdag ... och en seg vecka ... går mot sitt slut ... ruggigt och kallt ... minusgrader varje morgon ... en regnskur på em ... det är verkligen höst ...       kvällspromenad runt Asphagen ...   vackert väder under helgen...

Av Inger - Onsdag 26 sept 20:22

  hösten kom med stormsteg ... några frostnätter ... -4 grader ... det blåser friskt ... emellanåt ... täckjacka och byxor ... mössa och fingervantar ... har behövts när vi leker ute ...   förra helgen ... bestod av en massa fix...

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se