Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Vi får pussla med tiderna ...

Av Inger - 9 november 2009 19:30


novemberväder ...

grått, men plusgrader ...

men så skönt ...

så länge det är barbacke ...

flera kollegor sjuka idag ...

 men vi har pusslat ...

så det löser sig ...

blir en tidig morgon ...

för mig i morgon ...

inte min starka sida ...

men det går ...

bara man kommer upp ...

vi gjorde en fin trolltavla idag ...

klippte och klistrade ...

med tyg ...

tränade samarbete ...

förberedde torsdagens ...

Trollstig ...

med lite skyltar ...

och andra aktiviteter ...

som vi ska använda ...

fixade ett utvecklingsssamtal ...


ute efter mellis ...

men det blir mörkt så snabbt ...

så vi gick in igen ...

för att avsluta dagen ...

lånat böcker till förskolan ...

nu i kväll ...

kunde inte gå dit på em ...

eftersom vi hjälptes åt över avd ...


ikväll ...

blir det problem ...

Fotbollsgalan el Ullared ...

vill se båda ...

men det blir väl till att klicka ...

mellan kanalerna ...

skulle behöva lägga mig i tid ...

för jag sov illa i natt också ...

inte trött när jag la mig ...

och sen var snurren igång ...


väntar på bilder från Ludvigs mamma ...

och hennes nystädade hem ...

som börjar bli färdigt ...

½ år tog det ...

men det var det värt ...

blir såååå snyggt ...

så kul för familjen E/F ...

nu vill jag dona mitt vardagsrum ...

och kök ...

och sovrum ...


men mannen ...

tycker inte det behövs ...


ha en skön kväll ...

 
ANNONS
 
Kattmor

Kattmor

9 november 2009 20:55

Tänk att jag tror det är lika i så gott som alla hem. I mitt hem kommenterades lite överlägset småretandes, när Ikea-besök kom på tal, att det inte var nödvändigt. Mitt svar blev då - Ett fint hem vill ni ha, men ni vill inte göra något själva för att få det. Då skrattade sonen och höll med - precis så är det! sa han glatt. Så nu vet ni det. Det ÄR kvinnans förmån att få styra och ställa i SITT hem!

http://kattmorsblog.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 18 nov 20:24


  redan kl 15 ... börjar det mörkna ... men tänk det gör mig ingenting ... jag gillar att det är varmt ... och ingen snö ... att tala om ... livet är så mycket enklare ... utan snö och kyla ... mörkret går att kompensera ... t ex ...

Av Inger - Söndag 17 nov 20:46

  av den befarade snömängden ... blev det inget ... bara regn ... så idag vaknade jag ... till riktig dimma ...         en promenad till verkstaden ... vi satte upp några stjärnor i fönstren ... och mannen och sonen ... städ...

Av Inger - Lördag 16 nov 20:57

      en väldigt gråmulen dag ... det har snöat, regnat om vart annat ... men en riktig fixardag ...   en tur till Lindesnäs ... för att kolla till huset ... och till Nåsen ... för att kolla till stugan ... några kassar till å...

Av Inger - Fredag 15 nov 21:28

  ytterligare en dag ... med noll grader ... hela dagen ... en kort dag på jobbet ... tre timmars skyddsombudsträff ... och några timmar på jobbet ... njuter varje gång ... jag kör på nya vägsträckningen ... känns som om jag är någo...

Av Inger - Torsdag 14 nov 20:32

  fortsatt gråväder ... men jag tycker det är skönt ... runt nollan ... men på plussidan ... snön är i princip borta ... barnen öser vatten ... och geggar ...   slutade tidigt ... åkte till Vansbro direkt ... jagade extrapriser ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se