Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 februari 2010

Bra start på dagen ...

Av Inger - 14 februari 2010 11:28


startade söndagen ...

med en skidtur ...

följde skoterspåren ...

som går lite varstans ...


 

klev på spåret ...

utanför min tomt ...

 och snirklade runt byn ...

efter en timme ...

kände jag mig nöjd ...

lite svettig ...

trött i armarna ...

rosig på kinderna ...

efter en dusch ...

och en kopp kaffe ...

är jag beredd ...

att ta itu ...

med dagens måsten ...

ska diska ...

lite prylar som sitter på väggarna ...

och står på skåpen ...

mannen har börjat riva tapet ...

och passa in panelskivor ...

lätt rörigt i köket ...som ni ser ...

så finns det möjlighet ...

att vara ensam ...

i sina funderingar ...

inte ett spår ...

av någon levande varelse ...

medan jag rör kroppen ...

när jag skidar ...

så rör jag också knoppen ...

löser många problem ...

och rensar tankarna ...

när jag tränar ...

har planerat många samlingar ...

och provsjungit sånger ...

medan jag rör på mig ...  


nu ska jag göra ett ryck ...

med köket ...

får nog besök av Ludvig ...

ska stå i kiosken på em ...

när killarna spelar innebandy ...

sen blir det väl OS ...

för hela slanten ...


ha en bra dag ...

hoppas ni har fint väder ...

här är det toppen idag ...


  

 
ANNONS
 
Kattmor

Kattmor

14 februari 2010 14:12

Jag undrar om man kan kalla tankar under motion för - rörande meditation? Hur som helst är det mycket nyttigt för både kropp och själ, oavsett vad man kallar det! Ha det bra!

http://kattmorsblog.wordpress.com

 
katsura

katsura

14 februari 2010 20:31

Guuud, så vackert det är där uppe!

http://katsura.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Av Inger - Tisdag 24 juli 23:53

  en supervarm sommar ... vi njuter, svettas och gör ingenting ... för det gör man inte i den här värmen ... vi har haft runt 30 grader hela veckan ... gör ett litet ryck ... på morgonen ... med nåt litet projekt ... efter kl 10 orkar...

Av Inger - Måndag 16 juli 23:24

  idag har haft mer än 30 grader ... 25 grader i sjön ... och 23 i älven ... inte en droppe regn ... så långt ögat kan se ... skogsbränder, torka och vattenbrist ... är tyvärr baksidan ... av den här härliga värmen ...   vi börjad...

Av Inger - Söndag 8 juli 21:43

  det blev semester till slut ... efter en lååååång vecka ... superväder ... färre och färre barn ... vattenlek ... söka skugga på eftermiddagarna ... men torsdag middag ... stämplade jag ut ... årets bästa dag ... vansbrosimnings...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se