Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Nu är jag arg ...

Av Inger - 23 februari 2010 20:37


och det är på mig själv ...

vi har beställt kläder ...

i en katalog ...

på jobbet ...

en jättesnygg jacka ...

men jag hade beställt den ...

i fel modell ...

en unisexmodell ...

jättelång i armarna ...

och inte som jag tänkt mig ...

slutade med ...

att mannen fick en ny jacka ...


en lång dag ...

känner jag nu ...

vi har fått en ny teaterscen ...

en kollega ...

har sytalanger ...

så vi har testat den med dockteater ...

idag var vädret bra ...

vi kände till och med av solen ...

marssolen tror jag ...

ett bra lönesamtal ...

klarade jag av på em ...

med chefen ...

även om vi får vänta på löneförhöjningen ...

om det nu blir någon ...


hem en stund ...

för att invänta personalmötet ...

vi hade besök ...

av en annan verksamhet ...

vi mycket kött på benen ...

och många tankar ...

snurrar i huvudet ...

så det är tur ...

att jag får koppla av ...

med lite OS-skidskyttestafett ...

såg förresten ...

att Anna Haag är sjuk ...

så där är det nog kört nu ...


i morgon ...

ser vi framemot ...

uteförmiddag ...

har hört att solen ...

ska visa sig ...

    

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

24 februari 2010 04:12

Ånej, va trist! Jag tycker alltid att det är svårt att beställa ur kataloger, för storlekarna är så svåra!
Men maken blev väl glad kan jag tänka mig! =)

Kramis!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se