Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Tidig söndag ...

Av Inger - 14 mars 2010 09:27


här har vi varit igång ...

sen tidiga morgonen ...

sonen ...

har åkt för att spela innebandy ...

ska man spela i storstan ...

Borlänge ...

så börjar matchen kl 10 ...

mannen har dragit igång ...

slutfinishen av tapetseringen ...

och jag har ...

tillverkat en hissgardin ...

nu är det dags för   


  

strålar ...

värmen stiger ...

från - 10 i morse ...

verkar inte blåsa idag ...

så det blir nog kanonväder ...

en stund ute i solen ...

får det bli senare ...

för det finns väldigt mycket ...

städning här inne ...

en fördel ...

med den här röran är ...

att det blir riktigt ...

vårstädat ...

från golv till tak ...


ha en solig dag ...

vi hörs ...

 
ANNONS
 
marsipanen

marsipanen

14 mars 2010 18:18

Ja här har det oxå varit strålande sol, har suttit ute och fikat och gått långpromenad. Hade absolut ingen som helst lust att gå ut in igen.
Annars har jag bara tagit det lugnt och petat lite i mitt korsord -
Kram och ha en skön söndagkväll!

http://marsipan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se