Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 mars 2010

Nu tar vi paus ...

Av Inger - 14 mars 2010 20:03


inte i bloggandet ...

men i renoverandet av köket ...

tapeten är på plats ...

det är städat ...

från golv till tak ...

nya gardiner är på gång ...

det har blivit så bra ...

jag är så nöjd ...

det saknas lite lister ...

men de är på G ...

resultatet ser ni här ...


en promenad ...

lite blåsigt och kallt ...

lite sporttittande ...

besök av Ludvig ...

med krypande, gåning och ...

bus i soffan ...

förberett ett jobbsamtal ...

och nu ...

kopplar vi av med ...

Luftslottet som sprängdes ...

en riktigt äcklig början ...

och tänk ...

trots att jag läst boken ...

kommer jag inte ihåg nåt ...

som kommer att hända ...


ha en bra kväll ...

vi hörs ...

 
ANNONS
 
Ingen bild

M.H

14 mars 2010 22:37

Väldigt snyggt & frächt önskar dej skön vår i nya köket

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se