Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Dagislämning ...

Av Inger - 14 mars 2011 20:48


en tur till Utanhed ...

i morse ...

för att hämta Oscar ...

han och jag ...

börjar samtidigt på måndagar ...

då slipper mamma ...

en resa fram och tillbaka ...

han var mycket ...

imponerad av ...

min bilstol ...

och satt som en kung i den ...


vi har hållit på med ...

 -temat ...

kollegan ...

har sytt en hatt ...

till sjörövarkaptenen ...

och en massa mössor ...

vi har fiskat upp uppdrag ...

spelat memory ...

räknat pengar ...

i skattkistor ...

 det finns mycket att göra ...

under det här temat ...


utelek på em ...

då var det ganska fint väder ...

en härlig kommentar ...

finns här ...


en kvällspromenad ...

men det började bli lite kyligt ...

ska tydligen ...

 vara en kall vecka ...

så less ...

när snön bara ligger ...

där den ligger ...

minskar ingenting ...

men det är väl en bagatell ...

när man jämför ...

med japanernas problem ...

men jag vill ha vår ...

nu ...

i allafall ...


ha de ... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se