Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 20 augusti 2011

Loppislördag ...

Av Inger - 20 augusti 2011 21:59


Oscar, hur ska vi ta det här ...


   

grabbarna ...

målar ...

men bara med vatten ...


en regnig dag ...

som vi tillbringat på loppis ...

hos Anna ...

skulle varit mer försäljare ...

om vädret varit bättre ...

men tjejerna ...

sålde bra ...

och lämnade Caféet ...

mer tomhänta ...

än när de kom ...


full rulle här på kvällskvisten ...

en rätt hög ljudnivå ...

och trångt om utrymmet ...

men det är det bästa jag vet ...

jag är rätt bra på ...

att låta stimmet ...

gå in i ena örat ...

och ut genom det andra ...

kan det bero på mitt jobb ...

att jag har den förmågan ...


Icka, Oscar och jag ...

tog en kvällspromenad ...

i dimman ...

innan de åkte hemåt ...

Ludvig och Molly ...

knoppade säkerligen in i bilen ...

hem ...

efter en intensiv dag ...


i morgon ...

hoppas jag vi vaknar ...

till en torr, fin dag ...

skulle vilja fixa färdigt ...

kryddlandet ...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Luddis & Momme

21 augusti 2011 06:22

Mommo, jag knoppade redan in hjulbäck! Varen dryg dag med målning, mekning, fikning och busning! /Ludvig

Jag blundade till en stund i bilen, men vaknade till hemma igen. Fick då mysa ensam med mamma och pappa en stund, fick äta lite mat och ha det bra. Sen somnade jag strax efter 22.30 ungefär och sov till 05.55 Då var jag väl duktig? /Molly

Inger

21 augusti 2011 21:09

Molly, så bra att du börjar sova på natten, mamma och pappa behöver det!

Kram till gullisarna från Mormor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se