Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2011

Bankrån ...

Av Inger - 20 oktober 2011 13:35


fick ett samtal ...

från min föräldralediga dotter ...

ett chockartat besked ...

- min bank är utsatt för rån ...

www.dt.se


Oscar och Alice ...

är här ...

vi har låst dörrarna ...

känns olustigt ...

för när Oscar och jag ...

cyklade hem ...

var det full byn av ...

polisbilar och andra insatsbilar ...

Oscar funderade ...

över alla bilar ...

spännande ...

jag berättade att ...

det var som i Halvan-boken ...

en tjuv ...

försökte ta pengar ...

i banken ...

där mamma jobbar ...


Oscar och Alice mamma ...

träffar sina jobbarkompisar ...

just nu ...

kommer säkert att krävas ...

mycket terapi ...

för de drabbade ...

hon var ju som tur var ...

hemma ...

men känns fruktansvärt ändå ...

ett så onödigt försök ...

de får ju aldrig några pengar ...

förstör för så många ...

bara ...

och även för sig själva ...


  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se