Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Snööö ...

Av Inger - 16 april 2012 07:35


 


ett vitt uppvaknande ...

i morse ...

vi klarade oss bra ...

1 cm på gräsmattan ...

men fy så onödigt ...

med snö ...


ha en bra dag i snön ...

 
ANNONS
 
carri

carri

16 april 2012 07:47

Hejsan ! Du lockade in mig till din blogg genom rubriken snööö....

Kikat runt lite och du har en trevlig blogg.

Här i Kiruna så har vi fortfarande nattkallt vilket innebär att vi kommer ut med skidor och skoter än ett tag. Sedan en grå månad maj i väntan på att björkarna ska slå ut, lagomt till midsommar har vi full utslagen sommar.

Hälsningar Carri.bloggplatsen.se

http://carri.bloggplatsen.se

Inger

16 april 2012 20:38

Kul att du hittat in till mig, välkommen åter!
Ska göra ett besök hos dig!

Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Tisdag 11 dec 20:45

  vintern är här ... semestern närmar sig ... 16 dagars ledighet ... hur underbart är det ... nästan alla klappar färdiga ... inte så många i år ... finns redan så mycket ... i alla stugor ...   det har snöat ... så nu har vi et...

Av Inger - Måndag 3 dec 20:52

      min amaryllis har redan slagit ut ... en lite annorlunda färg ... ljusstakar och stjärnor ... har lyst upp i vintermörkret ... ett tag nu ... vi har haft milt ett tag ... men då blir det så mörkt ... knappt dagsljus på hel...

Av Inger - Tisdag 27 nov 19:44


  sista veckan av november ... kylan har hållit i sig ett tag ... - 12, 13 grader ... när vi vaknar ... sjöarna har fryst till ... blankis på Nåsen ... inte mycket att göra utomhus ... men lite luft måste vi tanka ... vi julpysslar ...

Av Inger - Tisdag 20 nov 21:04

  November rullar på ... lite kyligare ute ... några minusgrader ... solen visade sig på em ... annars är det väldigt gråmulet ...   pepparkaksbak ... med Molly och Hampus ... medan brorsan spelade innebandy ... och ett besök i tr...

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se