Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Snööö ...

Av Inger - 16 april 2012 07:35


 


ett vitt uppvaknande ...

i morse ...

vi klarade oss bra ...

1 cm på gräsmattan ...

men fy så onödigt ...

med snö ...


ha en bra dag i snön ...

 
ANNONS
 
carri

carri

16 april 2012 07:47

Hejsan ! Du lockade in mig till din blogg genom rubriken snööö....

Kikat runt lite och du har en trevlig blogg.

Här i Kiruna så har vi fortfarande nattkallt vilket innebär att vi kommer ut med skidor och skoter än ett tag. Sedan en grå månad maj i väntan på att björkarna ska slå ut, lagomt till midsommar har vi full utslagen sommar.

Hälsningar Carri.bloggplatsen.se

http://carri.bloggplatsen.se

Inger

16 april 2012 20:38

Kul att du hittat in till mig, välkommen åter!
Ska göra ett besök hos dig!

Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Torsdag 19 april 20:34

  äntligen kom våren ... hos oss också ... varmt och soligt ... under veckan ... vi har haft mycket utelek ... och sovning utomhus ... vi har öst vatten ... och galonställen ... har varit välanvända ... snön försvinner ... vattn...

Av Inger - Söndag 15 april 20:32

  kyliga förmiddagar ... men soliga eftermiddagar ... hela veckan ... det går sakta men säkert framåt ... med våren ... det lovas många plusgrader under veckan ... vårfåglarna har anlänt ... kanadagäss, tranor, tofsvipor, svanar, säde...

Av Inger - Tisdag 10 april 19:46

  blir snart tokig ... på all snö ... och att den inte smälter ... med någon stor fart ... igår kom det dessutom några cm till ... solen har visat sig ... men ingen värme ... oron över ... att älven kommer att svämma över ... och ...

Av Inger - Onsdag 4 april 20:36


  Visserligen ... vaknade jag till 1 cm nysnö ... men sen började det regna ... som sen övergick till stora snöflingor ... men det har tagit på snövallarna ... hej och hå ... vad lycklig jag blir ... när snön smälter ...     ...

Av Inger - Måndag 2 april 20:37

  nu är påsken över ... kyliga nätter ... men jättefina soliga dagar ... nu har jag tankat energi ... vill jag lova ... det har varit en lugn helg ... men ändå så har det varit ... en hel del aktiviteter ...   vi började med skidt...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se