Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Snööö ...

Av Inger - 16 april 2012 07:35


 


ett vitt uppvaknande ...

i morse ...

vi klarade oss bra ...

1 cm på gräsmattan ...

men fy så onödigt ...

med snö ...


ha en bra dag i snön ...

 
ANNONS
 
carri

carri

16 april 2012 07:47

Hejsan ! Du lockade in mig till din blogg genom rubriken snööö....

Kikat runt lite och du har en trevlig blogg.

Här i Kiruna så har vi fortfarande nattkallt vilket innebär att vi kommer ut med skidor och skoter än ett tag. Sedan en grå månad maj i väntan på att björkarna ska slå ut, lagomt till midsommar har vi full utslagen sommar.

Hälsningar Carri.bloggplatsen.se

http://carri.bloggplatsen.se

Inger

16 april 2012 20:38

Kul att du hittat in till mig, välkommen åter!
Ska göra ett besök hos dig!

Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se