Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Snööö ...

Av Inger - 16 april 2012 07:35


 


ett vitt uppvaknande ...

i morse ...

vi klarade oss bra ...

1 cm på gräsmattan ...

men fy så onödigt ...

med snö ...


ha en bra dag i snön ...

 
ANNONS
 
carri

carri

16 april 2012 07:47

Hejsan ! Du lockade in mig till din blogg genom rubriken snööö....

Kikat runt lite och du har en trevlig blogg.

Här i Kiruna så har vi fortfarande nattkallt vilket innebär att vi kommer ut med skidor och skoter än ett tag. Sedan en grå månad maj i väntan på att björkarna ska slå ut, lagomt till midsommar har vi full utslagen sommar.

Hälsningar Carri.bloggplatsen.se

http://carri.bloggplatsen.se

Inger

16 april 2012 20:38

Kul att du hittat in till mig, välkommen åter!
Ska göra ett besök hos dig!

Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 16 juli 23:24

  idag har haft mer än 30 grader ... 25 grader i sjön ... och 23 i älven ... inte en droppe regn ... så långt ögat kan se ... skogsbränder, torka och vattenbrist ... är tyvärr baksidan ... av den här härliga värmen ...   vi börjad...

Av Inger - Söndag 8 juli 21:43

  det blev semester till slut ... efter en lååååång vecka ... superväder ... färre och färre barn ... vattenlek ... söka skugga på eftermiddagarna ... men torsdag middag ... stämplade jag ut ... årets bästa dag ... vansbrosimnings...

Av Inger - Söndag 1 juli 21:12

  en fin vecka och en fin helg ... sommarvädret är här ... och verkar stabilt ... enda nackdelen är väl att det är så torrt ... nu börjar skogsbränderna ... härja igen ...   en intensiv helg ... i vår lilla kommun ... Skogs-och fr...

Av Inger - Tisdag 26 juni 21:16

  nu har jag återhämtat mig ... efter 30-årskalaset ... alla förberedelser, planeringar ... och sen spänningen ... när man ser att allt fungerar ... som det ska ... att vädret är bra, glada och nöjda gäster ... och en supernöjd son .....

Av Inger - Torsdag 21 juni 20:40

  midsommarvecka ... med varierande väder ,,, rätt ok i början av veckan ... men idag, torsdag ... är det kyligt, 9 grader och spöregn ...   utvärderingsdag och avslutning ... för all personal ... chefen tackar för sig ... och lit...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se