Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2012

Änglarna har vårstädning ...

Av Inger - 16 april 2012 20:47


Monica ...

vilken underbar omskrivning ...

för snöoväder ...

du kommit på ...

låter väldigt positivt ...


 vaknade i morse ...

och tvekade ...

 att dra iväg med sommardäck ...

kändes inte helt säkert ...

men efter ett samtal med mannen ...

som redan fanns i Borlänge ...

bestämde jag mig för att åka ...

på fackmötet ...

och det var mindre snöigt ...

ju längre norrut jag åkte ...


det har snöat lite lätt ...

till och från ...

under dagen ...

men inga mängder ...

har det blivit ...

men lite deppigt ...

är det med det här dystra vädret ...


tittar på TV ...

ser på fyran ...

där Linda och gänget ...

gör om en förskolegård ...

såååå fint ...

vi går också i de här funderingarna ...

att fräscha upp gården ...

vi har ju inga stora resurser ...

att ta av ...

men kreativiteten är det inga fel på ...

lite idéer har jag fått ...

man kommer långt ...

med färg i knalliga nyanser ...


ha en bra kväll ...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se