Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 19 september 2012

Många känslor ...

Av Inger - 19 september 2012 20:40


 

en vän, fotbollstränare och medmänniska ...

har lämnat ...

den här världen ...

alldeles för tidigt ...

Tommy ...

du har lämnat avtryck ...

hos mig ...

och mina döttrar ...

våra fotbollsanalyser ...

glömmer jag aldrig ...

dina tränaregenskaper ...

ledde mina döttrar ...

till spel i näst högsta serien ...

norrettan damer ...

inte illa ...

för tjejer från bondvischan ...

och från en liten, liten klubb ...

idag ...

tänker jag på dina döttrar ...

som du var så stolt över ...

 

bollen har slutat rulla för dig ...

men jag glömmer dig aldrig ...


livet är trots allt ...

fantastiskt ...

steget mellan ...

glädje och sorg ...

är inte så långt ...

som tur är ...

när jag åkte hem idag ...

efter kursen ...

slank jag in på Erikshjälpen ...

där träffar jag ...

mina små vänner ...

från östra sidan av Asien ...

som flyttat från oss ...

till ett annat samhälle ...

ögonen tindrar ...

och på klingande svenska ...

får jag höra ...

- Inger, jag saknar dig ...

mitt hjärta svämmar över ...

och jag får en kram ...

av barnens mamma ...

 


det här blev känslosamt ...

är ni fortfarande med ...

så ska ni klicka här ...

för att se vad vi gjort idag ...

på förskolan ...


ha en bra torsdag ...


 
ANNONS
 
katsura

katsura

19 september 2012 21:11

Glädje och sorg... Kram!

http://katsura.bloggplatsen.se

Inger

19 september 2012 21:30

Tack!!!

kram Inger

 
Ingen bild

Helene Isaksson

20 september 2012 17:02

Visst är det konstigt att Tommy är borta, vi får vara glada som har fått förmånen att lära känna honom!

Inger

20 september 2012 20:50

Det är ofattbart ...

Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Torsdag 4 okt 20:15

  torsdag ... och en seg vecka ... går mot sitt slut ... ruggigt och kallt ... minusgrader varje morgon ... en regnskur på em ... det är verkligen höst ...       kvällspromenad runt Asphagen ...   vackert väder under helgen...

Av Inger - Onsdag 26 sept 20:22

  hösten kom med stormsteg ... några frostnätter ... -4 grader ... det blåser friskt ... emellanåt ... täckjacka och byxor ... mössa och fingervantar ... har behövts när vi leker ute ...   förra helgen ... bestod av en massa fix...

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se