Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2012

Shopping i Insjön ...

Av Inger - 20 oktober 2012 20:26


ett regnigt ...

och ruggigt Dalarna ...

idag ...

vi har haft 5 kyliga grader ...

min bloggvän ...

i Skåne ...

verkar ha fått njuta av värmen ...

så kan det vara ...

i vårt avlånga land ...

därför var det rätt ok ...

att sonen ville ...

åka till Insjön ...

för att inhandla utebelysning ...

hos Classe ...

vi tillbringade hela em ...

med att shoppa ...

lite smått och gott ...

hamnade i kundvagnen ...

förvaringslådor och en stavmixer ...

var det mest nyttiga ...

kudde och gardin ...

slank med ...

i en annan affär ...

lite småsaker ...

från lager70 ...


och regnet har fortsatt ...

hela kvällen ...

männen har snickrat ...

hos sonen ...

tvättstugan tar form ...

jag har slöat i soffan ...

känns rätt ok ...

och nyttigt ...

när vädret inte tillåter motion ...

så är vila ...

det näst bästa ...

tittar på körslaget ...

Team Hoffsten ...

har gjort en bra första låt ...

sen tänker jag faktiskt ...

se på film ...

Bröderna Karlsson ...

är ingen filmfreek annars...

men ikväll ska jag ...

kolla ...


ha en bra kväll ...
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se