Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2012

Att jag inte lär mig ...

Av Inger - 27 oktober 2012 22:24


vaknade med huvudvärk ...

som har hållit i sig ...

i stort sett ...

hela dagen ...

självförvållat, jag vet ...

men ibland ...

blir jag så sugen ...


 


en förmiddagspromenad ...

runt Haga ...

genom skogen ...

tillsammans med Icka och Alice ...

solsken ...

men en kall nordanvind ...

när vi vände hemåt ...

matlagning ...

innan vi åkte på loppistur ...

vi hittade lite ...

skor mm ...

några böcker ...

följde med hem ...

sen blev det soffan på em ...

med skallebank ...


ikväll ...

hälsade vi på ...

Molly och Ludvig ...

och tittade på ...

så mycket bättre ...

blir en spännande omgång ...

tror jag ...

Pughs låtar ...

är min yngre tonårsperiod ...

i ett nötskal ...

Dinga linga Lena ...

var en favorit ...

Magnus Uggla ...

har levererat hitlåtar ...

under hela mitt liv ...

känns det som ...

Sylvias ...

eviva espania ...

sjöng vi ...

och använde hopprep ...

till mikrofon ...

Miss Li ...

är min dotters fotbollskompis ...

svårt att tro ...

när man ser henne i "städrockarna"...

Olle Ljungström ...

är den jag vet minst om ...

trots att vi tydligen är ...

61:or ...

båda två ...

men reeperbahn ...

var inte min favoritmusik ...

men jag ser framemot ...

lördagarna ...

ett tag framöver ...


 


min kaktus ...

som vilat upp sig ...

ute i sommar ...

blommar nåt helt fantastiskt ...

just nu ...

i halloweenfärg ...


ha en bra söndag ... 

 
ANNONS
 
katsura

katsura

29 oktober 2012 21:34

Kaktusarna är inte så roliga när de inte blommar, men själva blomman är bara HELT fantastiskt vacker!

http://katsura.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 9 dec 19:58


      tänder ett ljus ... för en kvinna i byn ... aktiv in i det sista ... med sin bakning ...   fick ta bilen i morse ... så halt ... törs inte riskera ... ett handledsbrott igen ... det har regnat ... blåst ... och fru...

Av Inger - Söndag 8 dec 20:33


      andra advent ... snön vräkte ner på fm ... efter lunch har det regnat ... blåser friskt ikväll ... häftiga väderomslag ...   tjejerna sov bra ... Saga var tjatig i natt ... innan hon gick ut ... klen sömn ... känner a...

Av Inger - Lördag 7 dec 20:27

  snöat lite idag ... men inte så mycket ... som det varnades för ... Alice och jag ... följde med Mollys familj ... för att titta på dansuppvisning i Djurås ... en timmes kultur ... med bra musik ... och härliga små dansare ... s...

Av Inger - Fredag 6 dec 21:22

  vad mörkt det blev ... när snön försvann ... nu ikväll ... är det väldigt halt ... efter några dagar med tö ... så har vi nu ... några minusgrader ... snövarning till i morgon ...   jag och Alice ... ska titta på Mollys dansup...

Av Inger - Torsdag 5 dec 19:20

  + 4 grader hela dagen ... så halt ute ... att jag fick ta bilen till jobbet ... blöta barn ... på jobbet ... skjutsade Alice till mamma ... för tandläkarbesök ... passade på ... att göra ett besök ... hos min 94-åriga farbror oc...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se