Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 13 mars 2013

Prat, loppis och gym ...

Av Inger - 13 mars 2013 19:52


många, långa och bra diskussioner ...

har speglat dagen ...

åh,  vad jag lär mig mycket ...

i relationen med de andra ...

och jag upptäcker ...

att jag kan en hel del också ...

god lunch ...

Annelie bjöd på tårta ...

hade födelsedag ...

en snabbis på loppis ...

när jag åkte hem ...

hittade ett par grejer ...

som passar på samlingen ...

rena fynden ...


avslutade kvällen med ...

ett gympass ...

glömde skorna hem ...

fick vända och hämta ...

världens vurpa ...

utanför bilen ...

glashalt på en fläck ...

slog sönder ett par fingrar ...

när jag tog emot mig ...

blodvite när jag åkte hem ...

men efter en dusch ...

är jag fit for fight igen ...


ställde ut Sagis ...

efter nästan ett dygns innevarande ...

inrullad i överkastet ...

när hon varit ensam ...

hon vill inte alls vara ute ...

idag ...

har det varit lite snålblåst ...

absolut ingen vårvärme ...

många minusgrader ikväll ...

igen ...

nu vill jag ha takdropp ...


ha de ...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se