Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 16 april 2013

Det gör ont ...

Av Inger - 16 april 2013 20:54


blev inget skrivande igår ...

och tur var det ...

för de orden ...

som skulle ha vällt ut ...

de var inte att leka med ...

de orden ...

skrev jag i mitt inre ...

och där är de säkert förvarade ...

för tid och evighet ...

hur gammal jag än blir ...

så är jag naiv ...

i min tro på människor ...

hur ont det än gör ...

att bli blåst ...

så fortsätter jag ...

ändå på min stig ...


idag ...

kom våren ...

12 härliga grader ...

gjorde att geggandet tog fart ...

som jag trodde ...

finemang ...

nu har vi att pyssla med ...

när vi är ute ...

en kvällspromenad ...

med sonen ...

och en kvällsrunda med bilen ...

tillsammans med en glass ...

det är VÅR ...


ha de ...

 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

17 april 2013 10:51

Ibland gör det jävligt ont, men hoppas ändå du har lite "plåster" hemma *kramar om*
Och så är det faktiskt vår helt på riktigt!

http://susidus.minatankar.nu

 
Sirpa

Sirpa

17 april 2013 11:43

Lång promenad blev det här också igår med Leyla, härligt var det och varmt! Har en skön onsdag!
Kram Sirpa♥

http://anglarochparlor.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se