Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 17 april 2013

Vårjackan på ...

Av Inger - 17 april 2013 19:57


nu är det vår som gäller ...

många grader plus ...

lite blåsigt ...

nya vårjackan på ...

grannen sågar ved ...

en annan granne ...

putsar på ...

nya husvagnen ...

mina lökar ...

börjar sticka upp ...

en del minnen av min svärmor ...

börjar synas ...

i lökrabatten ...

snart dags att kratta ...

alla nerfallna pilpinnar ...

älven är blåsvart ...

går upp/sköljer ...

vilken dag som helst ...

vi fick vänta länge ...

på våren ...

men när den kom ...

så kom den på två dagar ...


två födelsedagsbarn ...

i släkten ...

Grattis ...

Mattias och Sally ...


efter jobbmötet ...

fortsatte "jobbet" ...

besök på Bäckaskog ...

där det behövdes nya skor x 2 ...

som tur är ...

så har vi en bra skoaffär ...

där man lånar med sig ...

skorna ...

prövar dem i lugn och ro ...

åker tillbaka ...

och betalar ...

de ni ...

det kallar jag service ...


ha en fin kväll ...


 
ANNONS
 
Carina

Carina

18 april 2013 08:38

Jag tänk så skönt att få prova skor i lugn och ro och att ordentligt få känna att de passar. Det har hänt att skor har blivit liggande hemma på skohyllan för att det visade sig inte passa eller helt osköna.

Kram !

http://carri.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se