Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 2 maj 2013

Chockartat ...

Av Inger - 2 maj 2013 20:36

    

 

idag ...

känns det mesta fjuttigt ...

efter att ha lyssnat på ...

nyheterna ...

och fått veta ...

att AIK:s målvakt ...

Ivan Turina ...

gått till sängs ...

för att aldrig mera vakna ...

livet är oförutsägbart ...

och sorgligt ...


en kylig morgon ...

en blåsig förmiddag ...

en eftermiddag i ...

Vansbro ...

med besök ...

och frissering ...

fika ...

innan jag åkte hemåt ...


ett roligt samtal ikväll ...

från en äldre kusin ...

som jag inte pratat med ...

på väldigt länge ...

hon hade passerat Nås ...

och varit på farmors grav ...

med en kruka penséer ...

min älskade farmor ...

är hennes lika älskade mormor ...


en arbetsdag kvar ...

sen är det dags ...

för vår julklapp ...

ska blir kul ...

att försvinna ett tag ...


ha en fin fredag ... 
ANNONS
 
Sirpa

Sirpa

2 maj 2013 23:07

Hej! Ja, det va inte rolig nyhet, så ung!
Blåst har det, inte kul! Men som tur soligt i alla fall!
Har en mysig fredag!
Kram Sirpa♥

http://anglarochparlor.blogspot.se

 
katsura

katsura

5 maj 2013 21:26

Ja, temperaturerna hoppar verkligen upp och ner. Vissa morgnar får jag skrapa rutorna och idag har jag gått i shorts...

http://katsura.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se