Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 23 februari 2014

Sura besked ...

Av Inger - 23 februari 2014 19:06


ja, det blev ett slut på OS ...

som vi aldrig ska glömma ...

ett perfekt spelande Kanada ...

gjorde livet surt ...

för tre kronor ...

men surast var dopingbeskedet ...

kände mig tom ...

tills allergitabletterna ...

kom på tapeten ...

jag har också såna i pillerskåpet ...

varför har det inte upptäckts förut ...

på hans olika dopingkontroller ...

nu är det här ...

ingen överslätning ...

från min sida ...

men allergimedicin ...

figurerar nog här och var ...

och särskilt ...

när vårvädret börjar visa sig ...


men det blev ett tråkigt slut ...

på soligt OS ...

 
ANNONS
 
katsura

katsura

23 februari 2014 19:37

Dopingresultat är aldrig kul... Man är alltid orolig att det ska bli så när bragdinsatser har utförts. Jag är dock inte så OS-intresserad, men gläds åt alla duktiga idrottsmän och -kvinnor. Ha en skön vecka. Vi hoppas på sol, eller hur!

http://katsura.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se