Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 17 april 2014

Ledigheten är här ...

Av Inger - 17 april 2014 21:26


nu är påsken här ...

några extra lediga dagar ...

sitter bra ...

kollat till stugan ...

efter jobbet ...

men ville inte var ute ...

någon längre stund ...

iskalla vindar ...

på em kom regnet ...

precis som det skulle ...

nu väntar jag på morgondagens sol ...

påskmat i morgon ...

tänker mig hämta pappa ...

för lite trevlig samvaro ...

fyra ägg ...

fyllda med lite godis och annat ...

skulle helst gömmas ...

för lite spänning ...

sill, lax och jansson ...

på agendan ...

fikat hos A och O ...


mina nya dator ...

hoppas på support i morgon ...


idag säger vi grattis ...

till ...

Mattias och Sally ...



 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

18 april 2014 10:37

En riktigt gó och Glad Påsk önskar jag dig och de dina. Har beställt sol och värme och tycks som om jag får som jag vill i år :D
Kramen!

http://susidus.minatankar.nu

Inger

18 april 2014 11:06

Glad Påsk till dig och de dina också!

Gråmulet men vi väntar på solen ...

kram Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Söndag 16 sept 21:10

  förra söndagen bestämde vi ... Sveriges nästa fyra år ... idag konstaterar vi ... att det verkar bli ... en salig röra ... men trots allt ... valdes ett rödgrönt alternativ ... även om Kristersson ... har svårt att inse det ... ...

Av Inger - Söndag 9 sept 20:24

  september och val i Sverige ... ingen vet var det slutar ... jag har gjort mitt ... och känner mig tillfreds ... velat och funderat ... men till slut landat ... i det jag tror är bra ... verkar vara ett högt valdeltagande ... och ...

Av Inger - Måndag 27 aug 20:50

  pang ... så blev det höst ... i natt var det bara en grad varmt ... och jag är jättefrusen ... det här är inte min årstid ... kände mig lite snuvig ... ont överallt ... hela förra veckan ... slutade med ett besök på jouren i Borlä...

Av Inger - Måndag 20 aug 21:36

  snart jobbat två veckor ... och livet rullar på ... känns som om hösten är här ... några plusgrader när vi vaknar ... rätt ok sen på dagen ... lite dimmigt ... avsvalnat badvatten ... äpplena faller ner i massor ... det riktigt äp...

Av Inger - Tisdag 7 aug 21:58

  länge sen sist ... jag har kommit till semesterns sista dag ... men vilken sommar ... om det beror på klimatförändring el ... att det var dags för en supersommar igen ... det vet jag inte ... men jag har i allafall njutit ... och må...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se