Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 6 december 2015

Nästan sommarvärme ...

Av Inger - 6 december 2015 19:50


andra advent ...

och vädret är nästan sommarvarmt ...

vi har haft +10 under helgen ...

regnat och blåst ...

och jättemjukt och geggigt överallt ...


en lugn lördag ...

vinterstudion och bokläsning ...

mest soffhäng ...


julmarknad idag ...

spöregn ...

träffat tomten ...

och besök av Björbobarnen ...

och Alice ...

full rulle ...

Saga tryckte under sängen ...

tills det blev lugnt ...


imorgon ...

ska vi jobba hos kollegan ...

med utvärdering ...

och husesyn ...


ha en fin vecka ...

 
ANNONS
 
SSusanne

SSusanne

7 december 2015 15:36

Hej Inger!
Tack för fina kommentaren hos mig... så du fick låna KullaGulla? Hon fanns inte på mitt bibliotek... Och Tintin fick vi nästan strida om eftersom serier inte var "bra läsning"... Tur att tiderna förändrats;) Här har det stormat i flera dagar och ibland undrar jag om det är våren som är på väg.. Har fortfarande pelargonier och fuchsiorna utomhus. Lite skumt är det allt, men antar att Kung Bore bara blidar sin tid och samlar kraft. Ha det så bäst, kramen! /Susanne

http://susannesefyrin.se

 
Carina

Carina

7 december 2015 17:35

Att träffa tomten i spöregn hade varit en märklig känsla för oss i Kiruna och då hade i varje fall jag blivit väldigt orolig över ozonskiktet :)

http://ennasbarn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 11 nov 19:59

  vintern är här ... och det betyder ... sluta cykla ... börja gå till jobbet ... ca 750 m ... så det är ju inget att klaga på ... men cyklar jag ... tar det inte många minuter ... går jag tar det ca 10 min ... hinner precis hem ....

Av Inger - Söndag 10 nov 21:05


      lite saffransbullar idag ... ljuvligt gott ... Hampus åt tre på raken ... en väldigt stillsam em ... trött i huvudet ... efter dålig nattsömn ... tittade på fotboll ... Brage får ta nya tag ... efter en bra säsong ... ...

Av Inger - Lördag 9 nov 20:55


      vitt, vitt, vitt ... nu är vintern här ... 1 dm snö under natten ... och förmiddagen ... -2 grader ... ganska vackert ... tittat på innebandy ... Oscar drog in ett mål ... föräldrarna i byn ... har satt upp sargen ... ...

Av Inger - Fredag 8 nov 22:07

  pudervitt när vi vaknade ... men snövarning ... senare under dagen ... och den kom vid middagstid ... fortsatt nu ikväll ... så nu har vi ca 3-4 cm ... olycka på nya kalasvägen ... glashalt ...   men mannen är inte rädd ... fö...

Av Inger - Torsdag 7 nov 19:18

  en kylig vecka ... men ingen snö ... och snart fredag igen ... arbetsmiljöutbildning ... hela dagen ... så skönt att göra nåt annat ibland ... en fantastisk god ... moussaka till lunch ... fika ... och bara träffa vuxna ... un...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se