Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 6 december 2015

Nästan sommarvärme ...

Av Inger - 6 december 2015 19:50


andra advent ...

och vädret är nästan sommarvarmt ...

vi har haft +10 under helgen ...

regnat och blåst ...

och jättemjukt och geggigt överallt ...


en lugn lördag ...

vinterstudion och bokläsning ...

mest soffhäng ...


julmarknad idag ...

spöregn ...

träffat tomten ...

och besök av Björbobarnen ...

och Alice ...

full rulle ...

Saga tryckte under sängen ...

tills det blev lugnt ...


imorgon ...

ska vi jobba hos kollegan ...

med utvärdering ...

och husesyn ...


ha en fin vecka ...

 
ANNONS
 
SSusanne

SSusanne

7 december 2015 15:36

Hej Inger!
Tack för fina kommentaren hos mig... så du fick låna KullaGulla? Hon fanns inte på mitt bibliotek... Och Tintin fick vi nästan strida om eftersom serier inte var "bra läsning"... Tur att tiderna förändrats;) Här har det stormat i flera dagar och ibland undrar jag om det är våren som är på väg.. Har fortfarande pelargonier och fuchsiorna utomhus. Lite skumt är det allt, men antar att Kung Bore bara blidar sin tid och samlar kraft. Ha det så bäst, kramen! /Susanne

http://susannesefyrin.se

 
Carina

Carina

7 december 2015 17:35

Att träffa tomten i spöregn hade varit en märklig känsla för oss i Kiruna och då hade i varje fall jag blivit väldigt orolig över ozonskiktet :)

http://ennasbarn.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Tisdag 11 dec 20:45

  vintern är här ... semestern närmar sig ... 16 dagars ledighet ... hur underbart är det ... nästan alla klappar färdiga ... inte så många i år ... finns redan så mycket ... i alla stugor ...   det har snöat ... så nu har vi et...

Av Inger - Måndag 3 dec 20:52

      min amaryllis har redan slagit ut ... en lite annorlunda färg ... ljusstakar och stjärnor ... har lyst upp i vintermörkret ... ett tag nu ... vi har haft milt ett tag ... men då blir det så mörkt ... knappt dagsljus på hel...

Av Inger - Tisdag 27 nov 19:44


  sista veckan av november ... kylan har hållit i sig ett tag ... - 12, 13 grader ... när vi vaknar ... sjöarna har fryst till ... blankis på Nåsen ... inte mycket att göra utomhus ... men lite luft måste vi tanka ... vi julpysslar ...

Av Inger - Tisdag 20 nov 21:04

  November rullar på ... lite kyligare ute ... några minusgrader ... solen visade sig på em ... annars är det väldigt gråmulet ...   pepparkaksbak ... med Molly och Hampus ... medan brorsan spelade innebandy ... och ett besök i tr...

Av Inger - Måndag 12 nov 21:06

  snön kom ... en decimeter ... innan den regnade bort ... skönt ... sen har vädret forsatt med ... värme, dimma, regn och gråmulet ... solen har knappt visat sig ... på flera veckor ... den glimmade fram idag ... några korta stun...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se