Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 10 april 2016

Söndagsbestyr ...

Av Inger - 10 april 2016 21:17


vaknade vid sju ...

utsövd och med solen i ansiktet ...

blå himmel ...

och frost ute ...

blev en härlig dag ...

en kaffe ute ...

och sen åkte jag till stugan ...

fortsatte krattningen ...

nästan färdig ...

mitt enda sällskap ...

var ett andpar ...

som var ute på sjön och gled ...

på en spegelblank yta ...


   


 


däckbytardag ...

tvätt av bilar ...

och en massa kusinlek ...

ibland går det bra ...

med lite pinnar, ett dike och en häst ...

som står och tittar på ...


ha en fin vecka ...

 
ANNONS
 
Ninnie

Ninnie

25 april 2016 11:33

Godmorgon Inger, en sådan fin omgivning du har runtomkring dig. Vet inte vart du befinner dig men ett är säkert, det är långt ifrån mitt Skåneland och Malmö. Det ser verkligen rogivande ut på dina bilder 😊 slumpades hit och stannade till av att jag läste "snart mormor 👵... I september kommer mitt första barnbarn 👶 och jag längtar ❤ P. S kika gärna in till mig D. S. 😆

http://Enkvinnamittilivet.bloggo.nu

Inger

25 april 2016 20:45

Hej!

För börja att säga grattis! Jag finns i Dalarna längs Västerdalälven ... jag tittar in hos dig!

Inger

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Lördag 7 dec 20:27

  snöat lite idag ... men inte så mycket ... som det varnades för ... Alice och jag ... följde med Mollys familj ... för att titta på dansuppvisning i Djurås ... en timmes kultur ... med bra musik ... och härliga små dansare ... s...

Av Inger - Fredag 6 dec 21:22

  vad mörkt det blev ... när snön försvann ... nu ikväll ... är det väldigt halt ... efter några dagar med tö ... så har vi nu ... några minusgrader ... snövarning till i morgon ...   jag och Alice ... ska titta på Mollys dansup...

Av Inger - Torsdag 5 dec 19:20

  + 4 grader hela dagen ... så halt ute ... att jag fick ta bilen till jobbet ... blöta barn ... på jobbet ... skjutsade Alice till mamma ... för tandläkarbesök ... passade på ... att göra ett besök ... hos min 94-åriga farbror oc...

Av Inger - Onsdag 4 dec 20:19

  en fin dag ... sol, dimma, minusgrader ... plusgrader ... det hoppar fram och tillbaka ... men det en ljuvlig luft att andas ... plockat bort ... vårt spöktema ... nu är det tomtar som gäller ... några veckor framåt ...    det...

Av Inger - Tisdag 3 dec 20:23

  en kylig morgon ... - 13 ... när jag gick till jobbet ... under dagen ... gick tempen upp till nollan ... en härlig kvällspromenad ... efter en lång dag ... idag hade vi drop-in-fika ...  för barn och föräldrar ... många små tom...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se