Nuärjagmormor

Direktlänk till inlägg 2 november 2019

Vi tänder ljus ...

Av Inger - Lördag 2 nov 21:06


 


en höstvacker torsdag ...

slutade tidigt ...

gav mig själv lite tid ...

och tog en fin promenad ...

upp i Skansbacken ...

när jag passerade bron ...

hade kanadagässen samling ...

på älven ...

tycker de är riktiga "skitfåglar" ...

men guppandes på vattnet ...

stör de inte ...


vädret den här veckan ...

har varit så vackert ...

jag njuter av sol och hög luft ...

vi hade så tråkiga ...

augusti och september ...

bara regn och ruskväder ...

därför är jag så tacksam ...

att vi fick några veckor ...

med fint väder ...


igår ...

hade vi optikertid bokad ...

både mannen och jag ...

den här gången testade vi Insjön ...

superservice ...

fick mycket förklarat för mig ...

ang ögon ...

jättebra ...

inte billigt ...

men som sagt ,,,

den personliga kontakten ...

är värd så mycket ...

jag har varit så trött ...

på mina brillor ...

så det här blir bra ...

får hämta dem om några veckor ...


idag ...

allahelgonsdag ...

drog mannen till systersonen ...

för att lägga plåttak ...

innan snön kommer till Malung ...

kom några flingor igår ...

en hel dag för mig själv ...

började med att åka till grannbyn ...

för att tända ljus ...

för våra nära och kära ...

hem igen för att tända vid kyrkan ...

städat i många timmar ...

bakat bröd ...

jag älskar att ha egen tid ...

och ta det jag ska göra ...

i min egen takt ...


 


fick besök av mina hjärtan ...

bus el godis ...


  
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Inger - Måndag 18 nov 20:24


  redan kl 15 ... börjar det mörkna ... men tänk det gör mig ingenting ... jag gillar att det är varmt ... och ingen snö ... att tala om ... livet är så mycket enklare ... utan snö och kyla ... mörkret går att kompensera ... t ex ...

Av Inger - Söndag 17 nov 20:46

  av den befarade snömängden ... blev det inget ... bara regn ... så idag vaknade jag ... till riktig dimma ...         en promenad till verkstaden ... vi satte upp några stjärnor i fönstren ... och mannen och sonen ... städ...

Av Inger - Lördag 16 nov 20:57

      en väldigt gråmulen dag ... det har snöat, regnat om vart annat ... men en riktig fixardag ...   en tur till Lindesnäs ... för att kolla till huset ... och till Nåsen ... för att kolla till stugan ... några kassar till å...

Av Inger - Fredag 15 nov 21:28

  ytterligare en dag ... med noll grader ... hela dagen ... en kort dag på jobbet ... tre timmars skyddsombudsträff ... och några timmar på jobbet ... njuter varje gång ... jag kör på nya vägsträckningen ... känns som om jag är någo...

Av Inger - Torsdag 14 nov 20:32

  fortsatt gråväder ... men jag tycker det är skönt ... runt nollan ... men på plussidan ... snön är i princip borta ... barnen öser vatten ... och geggar ...   slutade tidigt ... åkte till Vansbro direkt ... jagade extrapriser ...

Presentation

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Nuärjagmormor med Blogkeen
Följ Nuärjagmormor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se